Лист від Бога

Читай також

  • Відбулися IV дні формування для молоді
  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • Лист від Бога

          ……………………………………., моя Дитино!

          Могло бути так, що Ти вже почув про мене багато неправдивих речей і почута інформація спричинила те, що Ти до мене ще не наближався. Могло бути і так, що хтось Тобі сказав, що мене потрібно боятися, тому що Я є переповнений гнівом, що люблю виключно карати і Я Є десь далеко від Тебе? Але це не є правда… Я завжди Є близько Тебе і цілий Є Любов’ю.

          Я Є терпеливий, лагідний, не пам’ятаю те, що зле. Я Є добрий і завжди даю Тобі виключно те, що добре. Кожного дня піклуюся про Тебе, щоб навіть одна волосина не впала з Твоєї голови.

          Я є люблячим Тебе Твоїм Батьком! Це Я Тебе сотворив, полюбив Тебе відвічною Любов’ю, ще перед тим, коли я Тебе сформував в утробі Твоєї мами, я вже Тебе знав. Ти був у моєму серці від самого початку. Ти не з’явився на землі випадково – я завжди Тебе хотів. Знаю Тебе краще за всіх інших. Знаю про Тебе все. Я завжди був біля Тебе, чував біля Тебе, коли Ти був ще дитиною. То я вчив Тебе ходити, а тоді коли Ти падав, я завжди Тебе піднімав та брав Тебе в свої обійми.

          Я Тебе призначив для себе, щоб Ти був моєю дитиною. Я дихнув свого Духа в Твоє нутро, щоб Він Тебе переконав хто Я Є для Тебе і хто Ти є для Мене. Ти є моєю дитиною. Завжди нею був і завжди нею будеш. Це я сам даю Тобі всі добрі наміри та прагнення, які Ти відкриваєш у своєму серці.

          Кожен Твій добрий вчинок має свій початок в мені. Це в мені Ти рухаєшся, ходиш, є. Я не є ніколи далеко від Тебе – завжди є близько Тебе. Я Є завжди поруч, у кожну хвилину. Якщо мене будеш кликати, Я завжди Тебе вислухаю. Якщо шукатимеш Мене щирим серцем, віднайдеш Мене. Ніколи не зупинюся в тому, щоб чинити Тобі добро. Можеш мене засмутити своїм життям чи злими поступками, але я завжди буду Тебе любити і чекатиму Тебе. Ніколи Тебе не відкину, навіть якщо би Ти Мене відкинув.

          Якщо Ти загубишся, пам’ятай, що Я Тебе чекатиму, буду дивитися, чи не повертаєшся, щоб вийти Тобі на зустріч. Тому що я не спочину, поки Тебе не відшукаю. Не для того, щоб Тебе покарати, але для Того щоб Тобі сказати, що я вже давно Тобі все простив і не пам’ятаю Твоїх гріхів. Ніколи не буду згадувати Твоїх помилок. Як далеко схід віх заходу, так я відкину від себе всі Твої гріхи. Я цілий повний Любові та прощення. Не має такої сили, яка могла би Мене від Тебе відлучити.

          Я завжди буду Тебе вести і насичу Твоє життя благами. Зможу заспокоїти кожну, повторюю: кожну Твою потребу. Твої ноги я вчиню так швидкими, як ноги оленя та дам Тобі орлині крила.

          Якщо Тобі сумно, щось Тебе бентежить, то вилий переді мною своє серце а я дам Тобі втіху. Вже завжди буду Твоїм Утішителем.

          Якщо не бачиш свого майбутнього, прийди до Мене, я Тебе підтримаю. Якщо Ти досвідчив в своєму житті зранень, розповідай мені про це а Я вилікую Твоє розбите серце. Я не дозволю вже більше ніколи Тебе зламати та загасити Твій дух. Не бійся і не переживай, тому що Я, Твій Тато Є завжди там, куди Ти підеш. Приховаю Тебе у своїм наметі та укрию Тебе у важкому часі. Прогорну Тебе так, як тільки Батько може пригорнути свою дитину. Я завжди Є близько сокрушених серцем та зламаних в дусі.

          Заспокой своє серце та вкрийся в Мені, тому що я хочу бути місцем Твого відпочинку. Хочу бути міцною фортецею, в якій можеш сховатися перед цілим світом. Не бійся! Я кличу Тебе по імені – Ти мій!

          Навіть якби Ти проходив долиною темряви, не бійся, тому що я з Тобою. Якби Ти проходив через воду, не бійся, тому що вода Тебе не затопить. Якби Ти проходив крізь вогонь, не переживай – Я Тебе закрию. Моя рука завжди над Тобою, моя Дитино!

          Шукай тиші, щоб як Мій Син, Ісус, зустрітися зі Мною на молитві. Прокидайся вранці та розпочинай кожен день від спілкування зі мною. Так сильно кожного ранку цього чекаю.

          Написав до Тебе свій лист – Біблію. Можеш Її читати коли тільки захочеш. Віднайдеш в Неї Слова Правди, які спроможні змінити Твоє життя, якщо тільки на це дозволиш. А правда визволить Тебе від всіх брехні, в які Ти віриш та якими живеш а які стосуються Мене, Тебе та всього світу. І тоді справді будеш вільний, тому що для цього Ти призначений.

          Знаю що часто думаєш над тим, що зробити зі своїм життям. Подивись на Мене, Моя Дитино! Маю досконалий план на Твоє життя, який вчинить Тебе щасливим. Цей план переповнений любов’ю та миром, щоб Ти мав життя, і то мав його у повноті. Запитуй мене про те, що є Моєю волею а я докладно буду Тобі показувати дорогу. Від щирого серця довірся Мені і не покладайся більше ніколи виключно на своїх логічних стратегіях. Я приготував для Тебе великі та чудові речі, який ще жодне око не бачило ні жодне вухо не чуло. Возрадуйся в Мені а побачиш як виповнюю найбільш скриті прагнення Твого серця.

          Не кажи, що Ти ще молодий, тому що Ти підеш всюди куди Тебе пошлю. Не бійся! Якщо підеш за голосом Твого покликання, буду Тебе підтримувати для Твого добра. Я сам буду діяти. Тому вже сьогодні запитуй Мене про своє покликання а ніколи не впадеш.

          Завжди шануй своїх Батьків. Навіть якщо відчуваєш деколи, що Вони Тебе не до кінця розуміють, Ти Їх люби. Навіть якщо Вони завдали Тобі рани, прощай Їх. Навіть якщо Вони Тебе покинули, пам’ятай, що Я завжди був з Тобою. Залиши позаду своє минуле і не дозволяй, щоб навіть один день з минулого визначав Твоє майбутнє. Не споминай більше того, що вже було і не роздумуй над минулим часом, тому що Я звершую для Тебе зовсім нові справи – даю Тобі всю Свою любов, а вона перевершує всі, навіть найглибші зранення, яких Ти досвідчив у своєму житті. Пам’ятай, що це не Твоя любов до мене Тебе лікує, але Моя Любов до Тебе.

          Так сильно любою Тебе, що дозволив Своєму Синові, Ісусу, йти на Хрест, на якому Він віддав за Тебе своє Життя, тому що тільки так Я зміг Тебе врятувати.

          Ось прийшов час, щоб Ти мене шукав і нарешті віднайшов. Тільки шукай мене щирим серцем, кричи до Мене а Я Тобі дам відповідь. Наближайся до Мене а Я наближуся до Тебе. Пізнавай Мене на всіх своїх дорогах а я зроблю так, щоб Твоя дорога стала простою. Прославляй Мене і проси, щоб здійснилися всі Твої добрі наміри та прагнення. Довіряй мені а Я виконаю всі Твої прохання згідні з Моєю волею.

          Моя Улюблена Дитино! Чи підеш далі у своє життя разом зі мною? Дозволь мені тримати Тебе за руку та вести Тебе. Чекаю Твою відповідь!

          Твій Батько, Всемогутній Бог.

          Джерело: JUVANIMA

          Читай також

        • Відбулися IV дні формування для молоді
        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.