Що спільного між сексом і цукерками?

Читай також

  • Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ представила свої найбільші проєкти на Форумі кар’єри в УКУ
  • Послання до молоді з нагоди 5-ї річниці Апостольського напоумлення «Christus vivit»
  • «Прийди і подивися». 40 учасників із усієї України розпочали формаційне навчання
        • Що спільного між сексом і цукерками?

          Людина – це тіло і душа

          Сьогодні увага всіх сконцентрована здебільшого на тілі. І це – проблема.

          У 80% людей, які скаржаться на якість статевого життя, насправді проблеми у стосунках

          Read in English: What are the similarities between sex and candies?

          Виникають такі проблеми через те, що люди не навчилися правильно спілкуватися. Першою причиною цього є відсутність доброго спілкування дітей і батьків, котрі не знають, в якому віці варто починати говорити про секс і роблять це дуже часто вже запізно. Другою – відсутність відповідного навчання у школах.

          Усі ми різні і маємо різну т. зв. статеву конституцію – природну потенційну сексуальну активність, тому відсутність доброго спілкування ще більше породжує непорозуміння і нерозуміння одне одного.

          Для дівчини дуже важливим є перший сексуальний дебют

          Незважаючи на те, що дівчата у шість разів психічно сильніші від хлопців, саме сексуальний дебют частково формує їхнє подальше сприйняття себе, чоловіків і статевих стосунків як таких. Невдалий перший статевий досвід – причина великої кількості страхів, котрих потім дуже важко позбутись. Із цього часто виникає зацикленість на неіснуючих проблемах.

          Також важливо пам’ятати, що наш організм має неймовірну пам’ять і кожен статевий акт залишає свій слід.

          Презерватив не захищає від СНІДу

          Функції сексу: продовження роду, задоволення та …спілкування

          Це – тілесне спілкування. Поспішати із ним не варто, бо до нього має бути сформоване близьке словесне спілкування, наслідком якого є психо-емоційне задоволення.  

          Отже, найперше треба добре пізнати себе.  Далі – максимально пізнати психологічну природу людини, яка вам подобається, її глибинні душевні моменти.

          Зробивши це,  ви побачите, що ліжко перестане, насправді, займати центральне місце у стосунках.

          Секс – метод зняття стресу. Це міф!

          Якщо людина поглинута своїми “тілесними” відчуттями, то їй важко усвідомити власні духовні відчуття. А тим більше – якось їх коригувати.

          Сексуальна енергія є однією із найсильніших, і для того аби використати це якнайкраще, треба навчитися її правильно трансформувати: у спорт, мистецтво, духовний розвиток. Таким чином ви можете досягнути неймовірних результатів.

          Поради лікаря

          Здоровий спосіб життя – це завдаток повноцінного сексуального здоров’я у щасливому подружжі. Основою такого здоров’я є кілька простих, але водночас дієвих звичок, що допоможуть вам у майбутньому.

          Отже, найперше – це режим дня

          Наш мозок відпочиває, насправді, лише дві години на добу – із 22:00 до 24:00. Увесь інший час – він працює. Людина створена так, що її біологічний годинник повністю збігається із годинником природи. Робота вночі, сидіння за комп’ютером і недосипання – причини більшості гормональних збоїв. Тому краще вже зараз перегляньте свій звичний режим дня.

          По-друге – харчування

          Про це багато говорять і більшість людей, котрі стежать за своїм здоров’ям, це знають. Але варто повторити: важку їжу (м’ясо, риба, яйця) не варто споживати після 15:00. Ми – це те, що ми їмо. Пам’ятайте і про це.

          Найважливіше – молитва

          Для здорового духовного розвитку доросла людина повинна молитися безперервно не менше години щодня. Це я вам кажу як лікар:) Але це має бути усвідомлена і глибока молитва. Найкращою є вранішня молитва – поки всі ще сплять. Спробуйте так помолитись певний час – і побачите результати.

          Вода, спорт, свіже повітря

          Це основа гармонійного здоров’я людини. Ці чинники впливають на більшість процесів у нашому організмі. В тому числі й на сексуальне здоров’я.

          Усі ми різні: комусь до вподоби їзда на конях, а комусь – статичні вправи. Але спорт однозначно повинен бути у вашому житті.

          Природний метод розпізнання плідності

          Людину створив Бог. Якби Він хотів, щоб жінки були плідним безперервно – дуже просто зробив би це.

          Або інший приклад: уявіть собі вишукані цукерки. Якщо ви їстимете їх щодня впродовж певного часу, вони такими для вас вже не будуть. Це буде звична їжа, яка з часом набридне.

          Про цей метод можна знайти багато інформації. Він полягає у постійному спостереженні за певною кількістю біологічних показників жінки і визначенні, на основі їхніх даних, сприятливих та несприятливих для зачаття дитини днів.

          Хочу лише зазначити, що найефективнішим є спільне визначення таких днів – це те саме спілкування, про яке ми говорили на початку. Спілкування, яке неймовірно зближує подружжя.

          Довідка:

          10 листопада у Львові відбулась зустріч для молоді на тему “Чаювання з Богом: доподружні статеві стосунки. Погляд лікаря”, організована ЛМГО “Українська Молодь – Христові”.

          Гість – уролог-сексопатолог Христина Комісар-Цар

          Ірина ВЛАДИМІР

           

          Читай також

        • Патріарша комісія у справах молоді УГКЦ представила свої найбільші проєкти на Форумі кар’єри в УКУ
        • Послання до молоді з нагоди 5-ї річниці Апостольського напоумлення «Christus vivit»
        • «Прийди і подивися». 40 учасників із усієї України розпочали формаційне навчання
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора