Кому Ісус скаже: “я ніколи не знав тебе”

Читай також

  • Три етапи, щоб увійти у Великий Піст
  • ІКОНИ – ідолопоклонство? Чому ми їх почитаємо?
  • У Коломиї готуються до Міжʼєпархіального Форуму молоді
        • Кому Ісус скаже: “я ніколи не знав тебе”

          Багато з нас живе так, ніби не планують зустрічі з Христом. Нічого ані в поведінці, ані в способі життя не пов’язане з Господом. Та є ще інша крайність: переконання, що зробили все правильно, тож Він очікує з роспростертими обіймами. Адже “досконало знаю  Біблію, мене щонеділі, або й щодня бачать у храмі”. Та ці обидві ситуації маю дещо спільне. Зробіть іспит своїй вірі, запитайте себе: “чи справді моє серце відкрите для Бога, а чи мною керує щось інше”?

          «Не кожний, хто промовляє до мене: Господи, Господи! – ввійде в Царство Небесне, лише той, хто чинить волю Отця мого, що на небі, Багато мені того дня скажуть: Господи, Господи! Хіба ми не твоїм ім’ям пророкували? Хіба не твоїм ім’ям бісів виганяли? Хіба не твоїм ім’ям силу чудес творили? І тоді я їм заявлю: Я вас не знав ніколи! Відійдіте від мене, ви, що чините беззаконня!». (Матея 7: 21-23).

          В 15 розділі Євангеліє Йоана  Ісус говорить, що ті, хто не залишаються з Ним, подібні гілці, „кинутій у вогонь і спаленій“.

          Написане в 7 главі Євангелія від Матея є „попередженням лжепророкам“. Це такі люди, як Юда. Він був в його оточенні, був схожий на вівцю, але був вовком в овечій одежі. Юда ніколи не любив Ісуса, але любив те, що було на столі господаря, і він робив все, що робили учні, але його серце не було з Господом.

          Важливо, щоб ми запитували себе, чи дійсно любимо Господа. А чи Він для нас — засіб для досягнення мети? Чи справді хочемо слідувати за Ісусом?

          Ті, хто дійсно хоче слідувати за Ісусом, будуть ходити з Ним і будуть готові любити Його у вічності.

          Питання в тому: який стан вашого серця? Кожен із нас має свої гріхи, кожен із нас продовжує грішити в думках, словах і ділах, але праведність не така важлива, як стан серця.

          Господь не очікує від нас досконалості. Ми увесь час маємо молиться і просити Христа очистити нас від наших гріхів. Ми повинні задуматися про те, що в нашому серці.

          Якщо любите Господа Ісуса Христа, сповідайте свої гріхи і продовжуєте свою подорож із Ним.

          Переклад і адаптація Наталії ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Три етапи, щоб увійти у Великий Піст
        • ІКОНИ – ідолопоклонство? Чому ми їх почитаємо?
        • У Коломиї готуються до Міжʼєпархіального Форуму молоді
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"