Коннект з Богом. Вільний доступ

Читай також

  • Отець-доктор Іван Гобела: «Великий піст ― час для нашого преображення і Канон Святителя Андрея Критського в цьому нам допоможе»
  • Три етапи, щоб увійти у Великий Піст
  • А ти сьогодні бачив Бога?
        • Коннект з Богом. Вільний доступ

          Доступ до мережі Інтернет вдома, в офісі, в громадських місцях – звична річ. Приходячи до друзів, партнерів, кафе чи бізнес простір ми одразу питаємо пароль від  WI-FI. Секунди підключення, і смартфон здригається від неймовірної кількості повідомлень, сповіщень та електронних листів.

          Ми намагаємося якнайшвидше зреагувати та надіслати відповідь, як на важливе робоче повідомлення, так і на прості вітання друзів. Якщо раптом, виникають труднощі з підключенням до Інтернету, то ми почуваємося ніяково, ніби втрачаємо дуже важливу інформацію за цей час.

          У стосунках з Богом, ситуація інакша. Він завжди в доступі, для контакту з Ним не потрібні паролі та додаткові пристрої, лише час і відкрите серце. Ісус, як люблячий Батько готовий почути, обігріти своєю Любов’ю та поговорити про наші перемоги і радощі, страхи і невпевненість, біль і смуток. Щонеділі, запрошуючи на Літургію Господь стукає до наших сердець і прагне подарувати нам мир і радість.

          Дорога до храму буває нелегкою. Часто доводиться боротися з лінивством, сонливістю, впливом оточення або дарунками природи у вигляді сніжних заметів, пекучого сонця чи весняної зливи. Така боротьба вартує того, аби предстати перед престолом, і з щирою посмішкою на обличчі промовити: «Я тут! Дякую Тобі Господи за те, що кличеш».

          Неоціненним скарбом для нашої душі є Сповідь і Святе Причастя, варто лише скористатися цими дарами та почути голос Всевишнього. Усвідомлення присутності Ісуса породжує нечуване відчуття легкості, сила і міць наповнює з середини, а буденні клопоти здаються такими дрібними. У Божих рука відчуваєш себе справжньою дитиною, яку міцно обіймає і цілує люблячий Батько.

          Пам’ятаймо про Того, хто віддав своє життя за наше спасіння. Господь підготував для кожного щось особливе. Він завжди онлайн і готовий до спілкування, аби вказати істинний шлях до життя вічного.

          Автор Ольга Чаплик

           

          Читай також

        • Отець-доктор Іван Гобела: «Великий піст ― час для нашого преображення і Канон Святителя Андрея Критського в цьому нам допоможе»
        • Три етапи, щоб увійти у Великий Піст
        • А ти сьогодні бачив Бога?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)