Не бійтесь ставати батьками!

Читай також

  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
  • «Пишучи вірш, молюся»: поезія семінариста про Україну, Бога та любов підкорила серця тисяч українців
        • Не бійтесь ставати батьками!

          Якщо ви безтямно кохаєте одне одного, але не готові до народження дітей, якщо стоїте перед вибором, то послухайте.

          Серед мільярдів людей на землі ви знаходите людину, до якої серце сповнюється шалених почуттів. Бог дарує вам це взаємне почуття. І коли ви вирішуєте, ставлячи свої долоні на Біблію, бути разом до останнього подиху – пам’ятайте про плинність часу і про те, що Бог хоче вкласти до ваших рук щось особливе – місію бути сім’єю.

          Бути взаємним подарунком, щоранку, дивлячись у вічі, сповнюватись натхненням і сенсом, пройти свій особливий шлях разом.

          Кажуть, що треба бути молодим і не дуже розважливим, коли вирішуєш одружитись. Ніхто не говорить, що подружжя – це легко.

          Але чи легко підійматись на вершини гір? Однак тих, хто прагне насолодитись відчуттям ейфорії, це аж ніяк не стримує, правда?

          Подружжя – це потік клопотів, яких до того не було, це наче щодня здавати іспит без підготовки. І батьківство – один із найбільш грандіозних.

          Так багато людей сьогодні відмовляються ставати батьками, вважаючи, що “ці малі істоти” обмежать їхню свободу і зруйнують нормальне життя, обирають бути вільними від дітей.

          Та навряд чи вони усвідомлюють, від чого відмовляються.

          Моїй крихточці 3 місяці і буду відверта – це обмеження моєї свободи, за яке б я віддала усе. Так, мені не вдається бути настільки мобільною у подорожах і контактах, але скільки любові і сенсу я бачу у своїх буднях.

          Бути батьком і матір’ю – це найбільша пригода нашого життя. Коли бачиш вперше своє маля – це, мабуть, крутіше, ніж стрибнути з парашутом.

          Коли вперше міняєш підгузки і переодягаєш крихту і її голос розноситься до кінця коридору, то розумієш, що всі іспити і захисти порівняно з цим – ніщо.

          Бути вільним від дітей – це позбавити себе особливого завдання на цьому світі. Бо тут, як ніде, відчуваєш, як Бог творить разом з Тобою, як довіряє Тобі чиєсь життя, як дає зрозуміти, наскільки любить сам, нас, людей.

          Не бійтесь ставати батьками, особливо, якщо зараз стоїте перед вибором – бережіть життя. Життя не буває випадковим. Ми приймаємо Нових Людей і невідомо, яким буде їх шлях, але саме вони змінюють наш шлях, приходять, щоби вчитись у нас і навчати водночас.

          Насолоджуватись одне одним, даруючи життя – це найбільше диво, яке створив Бог. Не треба позбавляти себе чудес. Не варто боятись ставати батьками – недоспаних ночей і часу, який не належатиме вам. Лише діти навчають по-справжньому цінувати миті і насолоджуватись тут і зараз.

          Не біймось довіряти Богові своє життя, коли Він вповні довіряє нам життя інших.

          Автор: Тетяна Трачук

           

          Читай також

        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
        • «Пишучи вірш, молюся»: поезія семінариста про Україну, Бога та любов підкорила серця тисяч українців
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)