5 речей, які можемо віддавати Богові щодня

Читай також

  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
        • 5 речей, які можемо віддавати Богові щодня

          Ми чуємо нескінченні розмови про продуктивність. Цьому питанню приділяють головну увагу в найпопулярніших блогах, у списках бестселерів є категорія, присвячена продуктивності. Але що робити, якщо ми отримали не ті результати?

          Прославляти Бога, служачи людям, ми ретельно і обдумано обираємо те, що Бог закликає нас робити, і застосовуємо все, що нам дано, для Його слави і на благо людей, створених за Його подобою. І те, що Він доручив кожному з нас, повертається до Нього.

          Отже, ось п’ять речей, які ви можете давати Богу щодня.

          1. Віддавайте свої дари.

          Біблія вчить, що Бог дає кожному зі Своїх дітей надприродні дари. Ці дари дані Святим Духом, щоб наділити нас силою бути благословенням для інших. Ви знаєте, як Бог обдарував вас? Можливо, Він дав вам дар підбадьорення, так що ви можете говорити мотивуючі слова іншим. Або, може, це дар учительства, і ви можете пояснювати те, що написано в Біблії і розповідати іншим, як жити згідно до Слова Божого.

          2. Віддавайте свої таланти.

          Бог дає не тільки духовні дари, а також таланти. Можливо, ви — талановитий музикант або письменник, художник, господарник чи керівник. Чи знаєте ви, в якому виді діяльності Бог дав вам особливу майстерність? Він дав вам ці таланти, щоб ви повертали їх Йому помноженими, використавши їх для Його слави. Незалежно від того, хто ви і що робите, можете довіритися в цьому Йому і шукати творчі шляхи використання дарів для блага інших і на славу Божу.

          3. Віддавайте свій час.

          Час може бути рідкісним і дорогоцінним товаром. Бог дає вам 168 годин в тиждень, вірячи вам, і просячи використовувати їх мудро і розпорядитися ними правильно. Ви поступаєтеся своїм часом Богу? Ви довіряється свій час Йому? Чи плануєте свій час настільки добре, щоб бути впевненими, що зробили це найкраще? Починайте кожен день, віддаючи свій час Богу в молитві, просячи Його допомогти вам зробити кожну годину значимою і наповненою любов’ю.

          4. Віддавайте свої сили.

          Ви жайворонок? Сова? Денний воїн? Ви можете бути схожим на мене і знаєте, що ваш розум найгостріший і активний саме зранку. Або, можливо, ви з тих рідкісних людей, які найактивніші ввечері. Ви знаєте, коли ваша енергія на піку? Плануйте свій день так, щоб, коли це можливо, ви приділяли свій найкращий час для найвищих цілей. Обміркуйте, як можна використовувати свої найкращі моменти для виконання найважливіших завдань. Плануйте так, щоб віддавати Богу кращі свої сили.

          5. Відавайте свій ентузіазм.

          Бог дає нам дари, таланти, час і силу. Також Він дає нам ентузіазм. Він запалює наші серця до певних питань або ідей. У чому Бог дарував вам ентузіазм? До чого лежить ваше серце? До вчителювання або до наставництва? До питань милосердя або справедливості? Знайдіть можливі шляхи, щоб усвідомлено використовувати даний Богом ентузіазм, щоб благословляти інших і прославляти Бога.

          Що ж таке продуктивність? Продуктивність – це ефективне використання ваших дарів, талантів, часу, сил і ентузіазму на блага людей і на славу Божу. Продуктивність в її найвищому і найкращому сенсі це те, до чого Бог закликає вас щодня.

          Переклад і адаптація Наталії ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"