А ти бачиш на цьому фото вервицю із святої води?

Читай також

  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
        • А ти бачиш на цьому фото вервицю із святої води?

          Дізнайся про незвичну історію цієї фотографії.

          Можливо, ви коли-небудь бачили цю неретушовану фотографію з хрещення немовляти, на якій ви можете помилуватися незвичайним явищем – струмок святої води набув форми, подібної на вервицю.

          Фото – власність фотографині Ракелі Гетті. Беручи участь у загальній аудієнції з Папою Франциском, через швейцарську гвардію вона передала його у рамці Святому Отцю.

          “Я вірю, що Бог хоче, щоб я продовжувала фотографувати; коли я побачив цю фотографію вперше, вона мене вразила. Хоча я не змогла особисто передати фотографію Папі Франциску, він благословив її і зберіг” .

          Ім’я дитини – Бернабе, хлопчика охрестив священик Мартін Аверсаріо на парафіїї Милосердної Матері Божої в Тукумані, Аргентина.

          “Щоб не бути суб’єктивною, я надіслала фотографію матері дитини із запитанням, що вона бачить на ній. Мати підтвердила, що бачить те саме, що і я », – розповідає фотографиня.

          У той же час Евелін, мати Бернабе, зізналася, що коли вона вперше побачила світлину, їй здалося, що “священник тримає в руці вервицю”, але через деякий час помітила, що саме свята вода створила цю форму.

          Жінка зізналася, що “плакала від зворушення”, оскільки таким чином Бог ще раз підтвердив свою присутність у її сім’ї.

          Евелін розповіла, що страждає на розлад крові, який називається антифосфоліпідним синдромом, через який утворюються тромби, які перешкоджають нормальному кровотоку через пуповину.

          “Моя перша дочка, Гуадалупе, перебувала у важкому стані перші два місяці свого життя, була підключена до кисневого апарату та перенесла переливання крові. Але, слава Богу, вона одужала. Ми ніколи не переставали молитися на вервиці у сім’ї” – поділилась мати.

          Евелін сказала, що фотографія – це знак того, що Бог задоволений її родиною і що вони повинні продовжувати “євангелізувати через вервицю та свою сімейну історію”.

          Це вже друга історія, яка трапилася з фотографинею Ракелею Гатті під час обряду хрещення. Два роки перед тим зі святої води утворилася форма білого голуба.

          “Я називаю це особливим збігом обставин, збігом обставин із Богом. Духовне значення цього явища полягає в тому, що я опинилася в потрібний момент, там, де я мала би бути і при доброму світлі.” – каже фотографиня.

          Адаптація Тетяни Трачук

           

          Читай також

        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Учасник команди ДивенСвіт:)