Як молитися, коли зростає страх від поширення коронавірусу

Читай також

  • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу
  • Нехай направиться. Перший тиждень Великого посту
  • У час Великого посту ходіть «На глибину» з командою «Школи особистісного зростання»
        • Як молитися, коли зростає страх від поширення коронавірусу

          Я не кажу, що нам не потрібно застосовувати необхідні заходи безпеки. Вам слід мити руки. Якщо ви захворіли, то краще не ходити на роботу. Місцеві та державні Департаменти охорони здоров’я повинні запастися масками і привести медичних працівників в стан підвищеної готовності. Ми повинні ввести заборону на поїздки в країни, де поширене це захворювання. Та на цей момент наймудріше, що ми можемо зробити, це просити Всемогутнього Бога явити Свою милість і зупинити цей вірус, щоб він не перетворився на епідемію.

          Я зібрав кілька місць зі Святого Письма, які я використовую у своїй молитві, тому що в Біблії насправді є багато слів про готовність Бога допомогти нам, коли ми стикаємося зі загрозою хвороби. Я закликаю вас використовувати ці молитви, коли ви молитеся за свою сім’ю, свою землю і за народ Китаю, де досі найбільше смертельних випадків від коронавірусу.

          Ви можете навіть роздрукувати ці десять біблійних віршів і розмістити їх на своєму холодильнику або офісному комп’ютері, щоб нагадати своїй родині, друзям і колегам, що ви не соромтеся просити Божого захисту:

          Псалом 57: 2: «Помилуй мене, Боже, помилуй; до тебе душа моя прибігає. У тінь твоїх крил прибігаю, поки не мине лихо».

          Псалом 91: 5-6, 9-10: «Ти не злякаєшся ні страху вночі, ані стріли, що вдень літає, ані чуми, що в пітьмі бродить, ані зарази, що нищить опівдні…. Бо Господь – твоє прибіжище, Всевишній – твій захист. Ніяке лихо до тебе не приступить, ніяка кара не підійде близько намету твого… »

          Псалом 5:12: «І всі ті, що до тебе прибігають, будуть радіти; вони повіки весело гукатимуть. Захисти їх, і нехай тобою веселяться тії, що люблять твоє ім’я».

          Псалом 34: 5: «Я шукав Господа, і він почув мене; і звільнив мене від усіх моїх страхів».

          Вихід 15:26: «І сказав: “Коли ти пильно слухатимешся голосу Господа, Бога твого, і чинитимеш те, що йому довподоби, і вважатимеш на його накази, і дотримуватимешся всіх його установ, ані одної з тих недуг, що я навів був на Єгипет, не наведу на тебе: я бо Господь, твій цілитель”».

          Псалом 55:23: «Залиши на Господа твою турботу, і він тебе підтримає: повіки не допустить, щоб справедливий захитався».

          Псалом 56: 4: «Коли ж страх мене огорне, на тебе уповаю!».

          Филип’ян 4: 6-7: «Ні про що не журіться, але в усьому появляйте Богові ваші прохання молитвою і благанням з подякою. І мир Божий, що вищий від усякого уявлення, берегтиме серця й думки ваші у Христі Ісусі».

          Псалом 34:18: «Візвали праведні, і Господь почув їх і з усіх скорбот їхніх врятував їх».

          Псалом 45: 2: «Бог нам прибіжище і сила; у нещастях з’явився з дужою допомогою».

          Коли Ангел смерті проходив над Єгиптом, сини Ізраїлеві мазали кров’ю агнця свої одвірки і вірили, що Господь вбереже їх від невидимої моровиці. Ми теж можемо віддати Богові свої страхи і очікувати, що Він захистить нас. Цей страх скоро мине.

          Адаптація Наталії ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу
        • Нехай направиться. Перший тиждень Великого посту
        • У час Великого посту ходіть «На глибину» з командою «Школи особистісного зростання»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"