Отець Степан Мишковський презентував посібники два посібники для роботи з молоддю

Читай також

  • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
  • Відбулися IV дні формування для молоді
  • Дикастерія віровчення про «серйозні порушення» проти людської гідності
        • Отець Степан Мишковський презентував посібники два посібники для роботи з молоддю

          «Це чудовий інструмент для роботи з молоддю», ― такими думками поділилися присутні на онлайн-презентації двох унікальних посібників «Сила сім’ї» та «Супровід молоді 2020-2021: «Про що говорити з молоддю?»», яка відбулася 15 січня.

          Модерував зустріч заступник голови Патріаршої комісії у справах з молоддю УГКЦ отець Роман Демуш. Священник розпочав презентацію спільною колядою.

          ― Першим етапом роботи над посібниками був аналіз їхньої затребуваності в середовищі відповідальних за молодь та молодіжних спільнот. Ми отримали чимало цікавої інформації і, що найважливіше, пересвідчилися, що молодь очікує якісного наповнення та нових підходів в обговоренні важливих тем, ― зазначив голова Комісії у справах молоді ЛА УГКЦ Отець Степан Мишковський.

          Посібники побудовані на енцикліках Папи Франциска. Це допомагає всецільно охоплювати формацію молодіжних спільнот і об’єднувати їх довкола єдиної теми.

          ― Для нас важливо було створити інструменти, які би допомогли покращити якість роботи з молоддю і урізноманітнити її. Звичайно, дещо ми й зараз апробовуємо і напрацьовуємо нові підходи. Хотілося б, щоб душпастирі, відповідальні за молодь, активніше доєднувалися до цієї роботи і також користали з того, що ми пропонуємо. Тоді зможемо говорити про ширше залучення молоді до християнської спільноти, ― додав отець Степан.

          Якщо бажаєте, можете підтримати працю над посібником на наступний рік, добровільною пожертвою) Також, можете долучитись та стати частиною діяльності та проектів Комісії у Справах молоді) Картка: MONO 5375 4115 0093 3069 Приват 5168 7573 3340 8278 (Мишковський Степан Вікторович) Для власників картки монобанку https://send.monobank.ua/jar/7cM43a1ray

          Із усіма питаннями щодо посібника та інших справ, пов’язаних із діяльністю та розвитком вашої спільноти звернутайтеся в Комісію у
          справах молоді Львівської Архиєпархії, за адресою: площа Святого Юра 5, Львів. Або, написавши на сайт https://molodignak.wixsite.com/mokolaugcc, Instagram – @molodigna.k або Facebook – Молодіжна Комісія.

          Завантажите посібники: «Сила сім’ї» ТУТ , «Супровід молоді 2020-2021: «Про що говорити з молоддю?»» ТУТ.

          Наталія ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
        • Відбулися IV дні формування для молоді
        • Дикастерія віровчення про «серйозні порушення» проти людської гідності
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"