Все найкраще ― попереду!

Читай також

  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • ДіяТи. Самооцінка українців і те, як це впливає на нас як націю. Марія Тракало
        • Все найкраще ― попереду!

          Більшість молодих людей і підлітків із нетерпінням чекають на день весілля. Часто вони впевнені, що в цей день їхні мрії збудуться, думають, що саме в цей момент розпочнеться їхнє доросле життя. Закохані готові зробити рішучий крок, щоб проведуть своє життя з найдорожчою людиною.

          З віком виникає спокуса думати, що найкращі дні позаду. Раніше ти частіше веселився з друзями. Раніше ти вважав, що для тебе немає нічого неможливого. Як би там не було, існує спокуса озиратися назад, а не вперед, але віруючим Бог каже, що наші найкращі дні ще попереду.

          Про наше славне майбутнє написано в Одкровення 19:7-9, де сказано:

          «Радуймося і веселімося і віддаймо славу йому, бо настав шлюб Агнця і дружина його приготувалася І дано їй, щоб одягнулася у вісон чистий, ясний, вісон же ― це праведність святих». І сказав мені: «Напиши: Блаженні ті, що на шлюбну вечерю Агнця покликані.» І говорить мені: «Ці є істинні слова Божі».

          Так само, як багато хто з нетерпінням чекає свого дня весілля, у кожного вірного є вічний весільний день, на який він чекає. Свято, яке відбувається під час весілля на землі, навіть не зрівняється з небесними радощами, які ми зазнаємо, зустрівшись із нашим Спасителем. Більше того, ми повніше познайомимося з глибокою і вічною любов’ю Ісуса. Ми випробовуємо Його любов так, як ніколи й уявити не могли.

          Ефесянам 3:19 закликає нас «зрозуміти любов Христову, що перевершує розуміння». Якщо Його любов перевершує розуміння, це означає, що ми ніколи не зможемо її повністю усвідомити. Вона буквально поза межами знання. Це означає, що ми будемо у вічності все глибше й глибше пізнавати Його любов до нас. Але в той же час Писання говорить нам, щоб ми зрозуміли Його любов уже зараз. Це означає, що Бог не хоче, щоб ми чекали на день весілля.

          Бог закликає кожного вірного до ближчого ходіння з Ісусом день за днем. Він сподівається, що ми дозволимо Йому позбавити нас турбот і хвилювань цього життя, невдач, які засуджують нас, і страхів, які утримують нас від Нього, щоб ми могли повністю здатися біля ніг Того, Хто нескінченно любить нас.

          Ваші найкращі часи чекають вас попереду, але радість цього майбутнього дня може початися саме зараз. Ми можемо почати святковий бенкет тут. В Одкровенні 19:9 сказано: «Напиши: Блаженні ті, що на шлюбну вечерю Агнця покликані». Цей день буде днем приголомшливих блаженств. Святе Писання говорить про те, що ми вже блаженні, бо маємо доступ до святая святих, де перебуває Улюблений нашої душі. Ми блаженні ходити в благодаті через віру, повні надії та любові до Бога.

          Переклад Наталії ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • ДіяТи. Самооцінка українців і те, як це впливає на нас як націю. Марія Тракало
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"