Бог ― єдиний переможець, а не ситуативний союзник

Читай також

  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
        • Бог ― єдиний переможець, а не ситуативний союзник

          У момент скрути, випробування чи страждання ми розуміємо, що без Бога в нашому житті ми не можемо зовсім нічого, – ні дихати, ні ходити і серце наше заставити битись ми самотужки теж не можемо. А коли приходить велике горе чи небезпека, ми можемо згадати про Господа і Його благати врятувати нас від ворога. Нависаючу загрозу можна по різному сприймати, але для того, щоби і з неї теж мати користь, слід сприйняти кожну скруту як чудову нагоду для КАРДИНАЛЬНОГО НАВЕРНЕННЯ ДО БОГА!

          Бідні і нещасні ми, коли на коліна подаємо лише в момент загрози та нещастя, а після вислуханих молитов повертаємось до наших гріхів та противного Богові способу життя!..

          Грішимо ми важко коли робимо з Бога лиш ситуативного союзника у нашій боротьбі! Господь наш – ЄДИНИЙ ПЕРЕМОЖЕЦЬ І ЙОМУ СЛІД ВІДДАТИ НАШЕ ЖИТТЯ, РОДИНИ І КРАЇНУ НА ЗАВЖДИ, а не лиш на час загрози!Молимось «Царю небесний» та інстальовуємо антивірус на гріх!

          ПСАЛОМ 27 (28)

          До тебе, Господи, взиваю; моя скеле, не одвертайсь мовчки від мене, щоб я не став, як ті, що в могилу сходять, коли ти відцураєшся від мене.

          Почуй, о Господи, голос мого благання, коли до тебе я взиваю, коли здіймаю мої руки до святого твого храму.Не погуби мене з грішниками, з тими, що чинять беззаконня, що на словах мирні з ближніми своїми; на серці ж зло в них.

          Воздай їм, Господи, за їхніми ділами і за злобою вчинків їхніх. За ділом рук їхніх дай їм, – поверни їм те, що вчинили.Вони бо не зважають на Господні вчинки і на рук його діло, -нехай отже їх зруйнує і більш не відбудує.

          Благословен Господь, бо він почув голос мого благання.Господь то моя сила й щит мій! На нього уповало моє серце, і допомоги зазнав я; тим і радіє моє серце, і я його вихваляю піснею моєю.Господь – народу свого сила, він рятівна твердиня помазаника свого.Спаси народ твій і благослови твою спадщину, паси й носи їх повік-віки.

          Отець Володимир МІСТЕРМАН

          Читай також

        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.