Потужні молитви для перемоги над ворогом

Читай також

  • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу
  • Нехай направиться. Перший тиждень Великого посту
  • У час Великого посту ходіть «На глибину» з командою «Школи особистісного зростання»
        • Потужні молитви для перемоги над ворогом

          Ми ― на війні, і наш ворог хоче вбити, вкрасти і погубити. Але ми маємо підбадьорення: Ісус Христос ― на нашому боці, і Він бажає, щоб у наших життях була перемога. Як писав апостол Павло:

          «Ви, діточки, від Бога, і перемогли їх, бо більший той, хто у вас, ніж той, хто у світі». (1 Йоана 4:4)

          Бог не хоче, щоб ми просто сиділи і нічого не робили у відповідь на витівки диявола. Каже нам:

          «Одягніться в повну зброю Божу, щоб ви могли дати відсіч хитрощам диявольським» (Ефесян 6:11).

          Господь дав нам два потужні види зброї: молитва за Святим Писанням і прославлення Господа.

          Приклади молитов:

          Це я:

          «Жінка й каже до нього: «Відаю, що має прийти Месія, чи то Христос. А прийде, то все і звістить нам.» А Ісус їй: «То я, що говорю з тобою.»» (Йоана 4:25-26)

          Господи Ісусе, я славлю Тебе, бо Ти ― Той Месія, Який мусив прийти і звільнити мене. Я славлю Тебе за те, що жодна зброя сатани проти мене не може стати на заваді Твоїм планам.

          Я – хліб життя:

          «Ісус же їм: «Я ― хліб життя. Хто приходить до мене ― не голодуватиме; хто в мене вірує ― не матиме спраги ніколи». (Йоана 6:35)

          Господи Ісусе, я славлю Тебе як свій хліб життя, той єдиний, який по-справжньому може задовольнити всі мої потреби. Я славлю Тебе за те, що Ти любиш мене, і за те, що Твоя любов вічна. Дякую тобі, що навіть коли я відчуваю себе нелюбою, я можу прийти перед Твоє обличчя і попросити Тебе наповнити мене глибоким усвідомленням Твоєї нескінченної любові.

          Я – добрий пастир:

          «Я ― добрий пастир. Добрий пастир життя своє за овець покладе.» (Йоана 10:11)

          Дякую Тобі, Господи Ісусе, за те, що Ти мій добрий пастир. Я славлю Тебе за те, що Ти обіцяв заповнити всі мої потреби, і за те, що Ти ведеш мене до тихих вод, де моя душа може відновлюватися. Дякую Тобі за те, що я можу довіряти Тобі на кожному переході, і за те, що мені не треба боятися, бо Твої наміри про мене добрі.

          Я світло світу:

          «Знову Ісус говорив до народу і сказав їм: Я світло світові; хто піде за Мною, той не ходитиме в темряві, але матиме світло життя». (Йоана 8:12)

          Господи, іноді цей світ здається надто темним! Як я вдячна Тобі, що Ти прийшов як світло, і за те, що Твоє світло завжди перемагає пітьму. Я дякую Тобі, що навіть коли сатана спокушає мене темними думками про розчарування, Твоє світло може підняти мій настрій.

          Я – воскресіння і життя:

          «А Ісус їй: «Я ― воскресіння і життя. Хто в мене вірує, той навіть і вмерши – житиме!». (Йоана 11:25)

          Ісусе, я славлю Тебе за те, що ти можеш відновити все в моєму житті. Ти готовий і можеш взяти мертві мрії та вдихнути в них життя. Я дякую Тобі за те, що Ти безупинно відновлюєш і перетворюєш мене на людину, якою Ти покликав мене бути.

          Я – шлях, істина і життя:

          «Ісус до нього: «Я – путь, істина і життя! Ніхто не приходить до Отця, як тільки через мене». (Йоана 14:6)

          Господи Ісусе, я славлю Тебе за те, що Ти показав мені, як дивитися в очі правді про моє життя. Дякую Тобі за те, що коли я готова подивитися правді в очі, Ти можеш принести зцілення та цілісність у моє життя. Я славлю Тебе за те, що Ти є абсолютною істиною, в якій я можу знайти спокій.

          Я ― виноградина:

          «Я виноградина, ви ― гілки. Хто перебуває в мені, а я в ньому, – той плід приносить щедро. Без мене ж ви нічого чинити не можете». (Йоана 15:5)

          Я славлю Тебе, Господи Ісусе, за те, що хоч я часом і не здатна ні на що, Ти завжди здатен. Я славлю Тебе за те, що Ти лоза, і все, про що мені варто турбуватися, це спокій у Тобі. Дякую Тобі за те, що якщо я буду вірна Тобі і славитиму Тебе, Ти зміцниш мене і даси мені можливість робити те, до чого Ти покликав мене.

          Я ― живий:

          «Коли я побачив його, впав до ніг його, як мертвий. А він поклав правицю свою на мене, кажучи до мене: «Не бійся: я – перший і останній, і живий; і стався мертвий, і от – я живий на віки вічні; і маю ключі смерти й аду». (Об’явлення 1:17-18)

          Я славлю тебе, Господи Ісусе, як Живого. Я схиляюся перед Тобою і поклоняюся Тобі. Я така вдячна Тобі за те, що мені не потрібно відчувати страх смерті, бо Ти живий. Дякую Тобі за те, що я зможу поклонятися Тобі і славити Тебе всю вічність.

          Переклад Наталії ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Єпископи УГКЦ у США запрошують на Всеамериканську Молодіжну Прощу
        • Нехай направиться. Перший тиждень Великого посту
        • У час Великого посту ходіть «На глибину» з командою «Школи особистісного зростання»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"