Якщо у житті більше питань, ніж відповідей – вам час поговорити з Богом

Читай також

  • Відбулися IV дні формування для молоді
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
        • Якщо у житті більше питань, ніж відповідей – вам час поговорити з Богом

          Якщо у вас в житті більше питань, ніж відповідей, то це означає, що вам час поговорити і розпитати про це Бога! Або ж Бог хоче поговорити про це з вами!

          Все дуже просто – ви берете і запитуєте Бога, що саме вас цікавить, і що ви не розумієте, а Він вам відповідає…

          Що, смішно? Все банально просто? Не реально? Сумніваєтесь? Не виходить? А може спробувати?

          Бог любить, коли ми Його запитуємо! Це свідчить про те, що нам важливе Його слово, що ми довіряємо і рахуємося з Ним!

          Я люблю спостерігати, як спілкуються між собою люди. Це багато про що свідчить. Але особливо цікаво спостерігати за спілкуванням Бога з людьми і людей з Богом!

          Він полюбляє спілкуватися з нами посередництвом своїх святих ангелів, а слова Його добрі та відрадні…

          Ось як це виглядає у пророка Захарії за посередництвом Господніх ангелів (може і нам в Україні знадобиться комусь):

          «7 Двадцять четвертого дня одинадцятого місяця, місяця Шевата, другого року Дарія, надійшло таке слово Господнє до Захарії, сина Берехії, сина Іддо, пророка.

          8 Бачив я вночі, аж ось чоловік верхи на коні гнідому стоїть між чорницями, що в глибині. А за ним коні гніді, вороні й білі.

          9 Я спитав: «Хто вони, мій Владико?» І сказав до мене ангел, що розмовляв зо мною: «Я покажу тобі, хто вони.»

          10 Тоді озвався чоловік, що стояв між чорницями, і мовив: «Це ті, що Господь послав пройти туди й сюди землю.»

          11 І вони відповіли ангелові Господньому, що стояв між чорницями, й сказали: «Ми пройшли туди й сюди землю, і ось уся земля сидить спокійно й тихо.»

          12 Тоді ангел Господній озвався й мовив: «Господи сил, докіль не матимеш жалю над Єрусалимом і над містами Юди, на яких гніваєшся повних сімдесят років?»

          13 І відповів Господь до ангела, що розмовляв зо мною словами добрими, відрадними словами»(Захарія 1, 7-13).

          Отець Іван СОХАН

          Читай також

        • Відбулися IV дні формування для молоді
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.