Віра рухає гори

Читай також

  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
        • Віра рухає гори

          Ісус звертається до нас : “Істинно кажу вам, що хто скаже цій горі: Двигнись і кинься у море, та не сумніватиметься у своїм серці, лише віруватиме, що станеться те, що каже, — то буде йому так. Тому й кажу вам: Усе, чого будете просити у молитві, віруйте, що одержите, — і буде вам так.(Мр 11:23-24)”.

          Ісус говорить до нас, що якщо в нас буде тверда віра, то тоді ми будемо пересувати гори. Ці гори, то не є Карпати Вони нам не заважають жити. Справжні гори, які заважають нам жити – це є гріхи, пристрасті, прокляття, біси і різні життєві проблеми. І коли в нас буде віра в Живого Христа, то ми будемо пересувати ці гори.

          Віра – це означає стовідсоткова переконаність. Справжня і жива віра виключає сумнів, бо хто сумнівається, то хай і не сподівається, що щось отримає від Господа, пише апостол Яків.

          Ісус каже, якщо ми щось будемо просити в молитві і будемо вірити, що одержимо, то буде нам так. Так, що не достаньо тільки просити, потрібно вірити, що Бог дає нам, те що просимо. І не достатньо просто вірити, потрібно виявляти свою віру в молитві прохання. І ще один аспект, що ми маємо просити тільки те, що згідне з Його Волею, і коли прийняли рішення простити кривдників, бо тільки так отримуємо Божу благодать.

          Також Ісус вчить просити в Його ім’я: “В ім’я моє досі ви не просили нічого. Просіте ж — і ви одержите, щоб радощів ваших було вщерть.(Йо 16:24)”.

          Бо коли ми будемо просити в ім’я Ісуса Христа, згідно з Його Волі, то Отець Небесний дарує нам те, що ми просимо.

          То будемо просити з вірою про Його Благодать і Його допомогу, і Він своєю силою буде звільняти нас від гріхів, від проклять, від бісів і різних життєвих проблем. Головне бути витривалим у вірі і молитві, і тоді неодмінно прийде результат і ми побачимо в своєму житті Його дію, і все наше життя почне змінюватися на краще.

          Молитва:
          Отець Небесний в ім’я Ісуса Христа прости мене і звільни від гріха, вилий на мене Свого Святого Духа, щоб я жив святим життям і виконував Твої заповіді. Тату Небесний вилий Любов Твою в моє серце. Поможи в моїх проблемах. Звертаюся з довірою до Тебе, вірю, що Ти допоможеш мені у моїх проблемах, бо ти мій Найкращий Татусь. Амінь.

          Володимир СТРУТИНСЬКИЙ

          Читай також

        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.