В Домі Богородиці — ми завжди вдома

Читай також

  • Літні реколекції для української молоді в Польщі
  • “ Я повірила! Я дивилась на ікону і почула … як Бог торкнув мого життя!” – в Зарваниці завершився табір який зробила «молодь для молоді»
  • «Молодь для молоді»
        • В Домі Богородиці — ми завжди вдома

          Помолитися біля чудотворної ікони Помпейської Богородиці, яка розвʼязує вузли, попросити миру для України та  побувати у легендарному місті Помпеї, яке сьогодні є центром поклоніння Діві Марії, а ще дві тисячі років у час свого процвітання та багатства, але абсолютного безбожництва, було спалене вщент вулканом Везувій, поїхали учасники молодіжно духовно-формаційного табору «Обійми зцілюють».

          Оглянувши панораму міста з дзвіниці храму , молодь у супроводі отця Ігоря Стуса, декана Неаполітанського деканату та душпастиря для українців у Помпеях, рушила у найвідоміший в світі музей під відкритим небом. Священник розповів коротку історію падіння Помпеї, а також наголосив на відродженні міста та його присвяту  Богородиці.

          По завершенні кількагодинної екскурсії молодь спільно помолилася Божественну Літургію в каплиці святого Джузеппе Мускатті, яку звершив отець Ігор у співслужінні заступника голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отця Романа Демуша та директора відділу душпастирства молоді Апостольського екзархату для українців в Італії отця Святослава Титуляка.

          Після подяки Богові молодіжна спільнота імені Блаженнішого Любомира Гузара «Бути людиною» почастувала українських гостей обідом та провела екскурсію санктуарієм Папської базиліки на честь Матері Божої Святої Вервиці.

          — Випадковостей у Бога не буває. І те, що сьогодні в нас гостює молодь з України дає можливість нам засвідчити любов Всевишнього через служіння і підтримку українцям, — наголосив отець Ігор Стус.

          Натомість отець Роман Демуш подякував українській спільноті міста Помпеї, отцю

          Ігорю та місцевій молоді, за гостинність та відкриті обійми для молоді.

          Підготувала Наталія Павлишин

           

          Читай також

        • Літні реколекції для української молоді в Польщі
        • “ Я повірила! Я дивилась на ікону і почула … як Бог торкнув мого життя!” – в Зарваниці завершився табір який зробила «молодь для молоді»
        • «Молодь для молоді»
          • Оціни

            [ratemypost]

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"