Святе Письмо з розважанням на 10 травня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 24 березня
  • Святе Письмо з розважанням на 23 березня
  • Святе Письмо з розважанням на 17 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 10 травня

          Діяння Апостолів 4:1-10

          1 Коли вони ще промовляли до народу, надійшли священики, наставник храму й садукеї, 2 незадоволені тим, що вони народ навчають та звіщають в Ісусі воскресіння мертвих, 3 і наклали на них руки та й кинули їх у в’язницю аж до ранку, бо вже був вечір. 4 Однак, багато з тих, що чули слово, увірували, а число чоловіків – було яких 5 000. 5 На другий день зібралися їхні начальники, старші та книжники в Єрусалим, 6 і первосвященик Анна, і Каяфа, і Йоан, й Олександер, і скільки було з первосвященичого роду. 7 Вони поставили їх посередині й питали: «Якою силою або яким ім’ям ви це зробили?» 8 Тоді Петро, наповнений Духом Святим, до них промовив: «Начальники народу й старші! 9 Коли вже нас допитують сьогодні про добре діло, зроблене недужому, і як він став здоровим, 10 то нехай буде відомо всім і всьому народові ізраїльському, що ім’ям Ісуса Христа Назарянина, якого ви розіп’яли, а якого Бог воскресив з мертвих, – ним цей стоїть здоровий перед вами.

          Євангелія від Йоана 3:16-21

          16 Бог бо так полюбив світ, що Сина свого Єдинородного дав, щоб кожен, хто вірує в нього, не загинув, а жив життям вічним. 17 Бо не послав Бог у світ Сина світ засудити, лише ним – світ спасти. 18 Хто вірує в нього, не буде засуджений, хто ж не вірує, – той уже засуджений, бо не увірував в ім’я Єдинородного Сина Божого. 19 А той суд такий: світло прийшло у світ, люди ж більше злюбили темряву, ніж світло, – лихі бо були їхні діла. 20 Бо кожен, хто чинить зло, ненавидить світло, тож і не йде до світла, щоб не виявились діла його. 21 А хто правду чинить – іде до світла, щоб виявилися діла його, сподіяні бо вони в Бозі.»

           


          Читаємо про дивну Божу Любов, через яку Його Син –  на Хресті.

          Бог любить кожного, любить усіх нас настільки, що віддає свою Дитину на волю жорстокого людства.

          Бог бачить муки, бачить засилля темряви, що тут на землі усім простіше жити в грісі. Але не для цього творив Господь нас, а для світла.

          У кожному з нас є світло Христової правди, світло сили Його воскресіння допомагає нам вілкрити в собі божественну, незаплямовану сутність.

          Жодну людина Господь не береться засуджувати, Він навпаки всіма способами намагається їй відкрити неймовірні можливості життя тут, на землі, у злуці зі світлом.

          Дякую Тобі, Господи, за мудрість, яку даруєш мені, дозволь мені використовувати всі нагоди до зростання у світлі Твоїх істин. Амінь.

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 24 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 23 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 17 березня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.