Святе Письмо з розважанням на 25 червня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 11 липня
  • Святе Письмо з розважанням на 8 липня
  • Святе Письмо з розважанням на 7 липня
        • Святе Письмо з розважанням на 25 червня

          Послання до Римлян 1:7-12

          7 усім, що в Римі, Божим улюбленим, покликаним святим: благодать вам і мир від Бога, нашого Отця, і Господа Ісуса Христа. 8 Насамперед дякую Богові моєму, через Ісуса Христа, за всіх вас, що віра ваша славиться по всьому світі. 9 Свідок бо мені Бог, якому я служу духом моїм, благовістуючи його Сина, що я безперестанно згадую про вас 10 і завжди прошу в моїх молитвах, чи врешті-решт пощастить мені, з волі Божої, прийти до вас; 11 бо прагну вас бачити, щоб поділитися з вами яким-небудь духовним даром, щоб вас зміцнити, 12 тобто підбадьоритись разом, між вами, спільною вірою, вашою і моєю.

          Євангелія від Матея 5:42-48

          42 Дай тому, хто в тебе просить, а хто хоче позичити в тебе, не відвертайся. 43 Ви чули, що було сказано: Люби ближнього свого й ненавидь ворога свого. 44 А я кажу вам: Любіть ворогів ваших і моліться за тих, що гонять вас; 45 таким чином станете синами Отця вашого, що на небі, який велить своєму сонцю сходити на злих і на добрих і посилає дощ на праведних і неправедних. 46 Бо коли ви любите тих, що вас люблять, то яка вам за це нагорода? Хіба не те саме й митарі роблять? 47 І коли ви вітаєте лише братів ваших, що надзвичайного чините? Хіба не те саме й погани роблять? 48 Тож будьте досконалі, як Отець ваш небесний досконалий.”


          ..Прагну вас бачити, щоб поділитися з вами яким-небудь духовним даром, щоб вас зміцнити, тобто підбадьоритись разом, між вами, спільною вірою, вашою і моєю.

          Справжня спільнота радіє, коли всі вкупі. Віра одної людини зміцнюється, коли біля неї – друзі з такою ж сильною вірою. Спільнота є для того, щоб разом зростати. Так, людина може багато чого осягнути самостійно, та в спільноті – набагато більше!

          Як знайти “своїх” за духом людей? Життя показує, що треба самому відкритись у Церкві, проявитися у якомусь вчинкові, який дуже добре нас характеризує, який є нам властивим і навіть улюбленим. Тоді люди побачать, які ми, і зможуть також відкритись нам.

          І коли ви вітаєте лише братів ваших, що надзвичайного чините?

          Добре мати свою “групку” людей, з якими нам легко й комфортно, на роботі чи в Церкві. Але варто не забуватми, що особи з-поза нашого товариства теж потребують нашої уваги, доброго слова, чуйності. Не закриваймося на інших – інакше можемо багато втратити. Адже найчастіше саме ті, інші, змінюють наші уявлення про життя.

          Ісусе! Нехай моє серце має силу бути завжди відкритим! Амінь.

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 11 липня
        • Святе Письмо з розважанням на 8 липня
        • Святе Письмо з розважанням на 7 липня
          • Оціни

            [ratemypost]