Святе Письмо з розважанням на 3 липня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 21 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 20 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 3 липня

          Послання до Римлян 2, 10-16.

          10. слава ж і честь, і мир усякому, хто добро чинить: юдеєві перше, потім грекові, 11. бо Бог не дивиться на особу. 12. Бо ті, що згрішили, не маючи закону, без закону і згинуть; а ті, що згрішили під законом, будуть суджені законом. 13. Бо не слухачі закону справедливі перед Богом, а виконавці закону оправдаються. 14. Бо коли погани, що не мають закону, з природи виконують те, що законне, вони, не маючи закону, самі собі закон; 15. вони виявляють діло закону, написане в їхніх серцях, як свідчить їм їхня совість і думки, то засуджуючи їх, то оправдуючи, 16. в день, коли Бог, згідно з моїм євангелієм, судитиме тайні вчинки людей через Ісуса Христа.

          Євангеліє від Матея 4, 18-23.

          18. Раз ідучи попри Галилейське море, він побачив двох братів: Симона, що звався Петро, і Андрія, його брата, що кидали сіті у море, бо були рибалки, 19. і мовив до них: – Ідіть за мною, я вас зроблю рибалками людей. 20. І ті негайно кинули сіті й пішли за ним. 21. Пройшовши звідтіль далі, побачив інших двох братів: Якова, сина Заведея, та Івана, його брата, що в човні з батьком Заведеєм лагодили сіті, і їх покликав. 22. Вони зараз же, кинувши човна і свого батька, пішли слідом за ним.23. І ходив Ісус по всій Галилеї, навчаючи по їхніх синагогах, звіщаючи добру новину про царство і зціляючи всяку хворобу та всяку недугу в народі.


          Кожен з нас працює, щоб заробити на життя, по-різному реалізуючи себе відповідно до схильностей та вподобань. Рибалки мучаться із сітями – вони прості, спрацьовані чоловіки. Однак Ісус вибирає саме їх. Приходить і кличе.

          Може ми не помічаємо того, однак так само кожного Ісус кличе в певний момент – ким би ти не був – ходи. Він пропонує нам Себе і свої завдання.

          Часто Господь кличе допомогти Йому – поволонтерити, допомогти, підтримати. Головне  – почути.

          Іноді місце нашої праці – це також великий план Бога щодо нашого життя.

          Господи, допоможи мені, як Твоїм учням, вчасно почути і зрозуміти, що промовляєш до мене, чого від мене потребуєш, де я можу Тобі бути корисною. Амінь.

           

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 21 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 20 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.