Святе Письмо з розважанням на 8 листопада

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 21 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 20 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 8 листопада

          Послання до Колосян 1, 1-2; 7-11.

          1. Павло, Божою волею, апостол Христа Ісуса, та брат Тимотей 2. святим у Колоссах і вірним братам у Христі: благодать вам і мир від Бога, Отця нашого.

          7. Ви навчилися від Епафра, нашого любого товариша по службі, який для вас вірний Христів слуга. 8. Він виявив нам вашу духовну любов.

          9. Тому ми з того дня, коли це почули, не перестаємо за вас молитися та просити, щоб ви дійшли до повного пізнання волі Божої в усякій мудрості та духовнім розумінні, 10. щоб вам жити життям, достойним Господа, і подобатися йому в усьому, приносячи плід у всякому доброму ділі й зростаючи у пізнанні Бога, 11. укріплені всякою силою завдяки його славній потузі, щоб осягнути всяку витривалість і довготерпеливість із радістю.

          Євангеліє від Луки 8, 1-3.

          1. По тому Ісус проходив через міста та села, проповідуючи й звіщаючи добру новину про царство Боже. З ним були дванадцять 2. і деякі жінки, що були оздоровлені ним від злих духів і недуг: Марія, звана Магдалина, з якої вийшло сім бісів, 3. Іванна, жінка Хузи, Іродового урядовця, Сусанна та багато інших, що їм помагали зо своїх маєтків.


          Між Христовими апостолами в час перших християн важко знайти навіть натяки на ворожість: дружні ми посланнями намагаються апостоли підбадьорувати один одного, маючи за основне – зростати у пізнанні Божої мудрості та любові.

          Перші християни живуть у відповідальності за свою спільноту, відчуваючи, що кожен крок може бути причиною згіршення або ж зміни на краще для ближнього. Тому вони так дбають про чистоту та істинність своєї віри – того, що здобули і як дар, і як результат свідомого вибору Христа.

          Так йдуть і жінки, навернені, вони зі всіх сил намагаються послужити своїм життям та свідченням.

          У сучасному світі дбати про свою християнську спільноту – це новий серйозний виклик для кожного з нас. Будьмо пильні!

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 21 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 20 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.