Святе Письмо з розважанням на 28 липня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 11 липня
  • Святе Письмо з розважанням на 8 липня
  • Святе Письмо з розважанням на 7 липня
        • Святе Письмо з розважанням на 28 липня

          Послання Апостола Павла до Римлян 14, 6-9.

          6. Браття, хто вважає на дні, ради Господа на них вважає; і хто їсть, ради Господа їсть, бож дякує Богові; і хто не їсть, ради Господа не їсть і дякує Богові. 7. Ніхто бо з нас не живе для себе самого і ніхто не вмирає для самого себе; 8. бо коли живемо, для Господа живемо і коли вмираємо, для Господа вмираємо. Отож чи ми живемо, чи вмираємо, ми Господні. 9. На це бо Христос умер і воскрес, щоб і над мертвими, і над живими панувати.

          Послання Апостола Павла до Галатів 1, 11-19.

          11. Браття, сповіщаю вас, що Євангеліє, яке я вам проповідував, не від людей; 12. бож я його не прийняв, ні навчився від людини, а через об’явлення Ісуса Христа.

          13. Ви чули про мою поведінку колись у юдействі, про те, як я жорстоко гонив Божу Церкву та руйнував її. 14. Я визначався серед багатьох ровесників з мого роду, бувши запеклим прихильником передань моїх предків. 15. Та коли той, хто вибрав мене вже від утроби матері моєї і покликав своєю благодаттю, зволив 16. об’явити в мені Сина свого, щоб я проповідував його між поганами, я негайно, ні з ким не радившись, 17. не пішов у Єрусалим до тих, що були апостолами передо мною, але пішов в Арабію і потім знову вернувся в Дамаск.

          18. Три роки після того пішов я у Єрусалим відвідати Кифу і пробув у нього п’ятнадцять день. 19. Іншого ж з апостолів я не бачив, крім Якова, брата Господнього.

          Євангеліє від Матея 15, 32-39.

          32. В той час покликав Ісус своїх учнів і сказав їм:

          – Жаль мені цих людей, бо ось уже три дні, як вони зо мною, і не мають що їсти, а відпустити їх голодними не хочу, щоб, бува, не охляли десь в дорозі. 33. Кажуть до нього учні:

          – Де нам узяти стільки хліба в пустині, щоб нагодувати стільки люду?

          34. Ісус спитав їх:

          – Скільки у вас хлібів?

          – Сім, – кажуть, – і кілька риб.

          35. Тоді він велів людям сісти на землю, 36. взяв сім хлібів та рибу, воздав хвалу, розламав і став давати учням, а ті людям. 37. Усі їли до наситу й назбирали куснів, що зосталися, сім повних кошів. 38. Тих же, що їли, було яких чотири тисячі чоловік, окрім жінок та дітей.

          39. І відпустивши народ, Ісус сів до човна, і прибув у сторони Магадану.

          Євангеліє від Йоана 10, 1-9.

          Сказав Господь юдеям, які до нього прийшли:

          1. Істинно, істинно кажу вам: хто входить в овечу кошару не ворітьми, а влізає деінде, той – злодій і розбійник. 2. Хто ж увіходить ворітьми, той – пастир овець. 3. Йому воротар відчиняє, і вівці слухаються його голосу, і він кличе своїх овець по імени й виводить їх. 4. Коли виведе свої вівці, іде поперед них, і вівці йдуть слідом за ним, бо знають його голос. 5. За чужим вони не підуть, втечуть від нього, бо не знають голосу чужих.

          6. Сказав їм Ісус цю притчу, та вони не зрозуміли, що він казав їм.

          7. Тому Ісус іще раз промовив до них:

          – Істинно, істинно кажу вам: я – для овець ворота. 8. Усі, скільки б їх не було прийшло передо мною, – злодії і розбійники, і вівці не слухали їх. 9. Я – ворота. Хто ввійде через мене, спасеться. Він увійде, вийде і найде пасовисько.


          Йо. 10, 9: “Хто ввійде через мене, спасеться”

          Думали колись про те, що саме для вас найважливіше у вашій вірі? Чого шукаєте в Бозі? Які дороги обираєте, щоб прийти до Нього? З чим найчастіше звертаєтеся в молитвах?

          А що для вас означає спасіння? І чи готові ділитися власним розумінням Господа і Його законів із іншими, але так, щоб їм стало справді цікаво пізнавати Христову віру?

          Насправді, запитань завжди буде безліч. І відповіді, хоча й матимуть схожий кінцевий результат, все ж кожен вкладе туди щось власне і дуже глибоке.

          Ісус Христос нам окреслив дорогу, якою зможемо досягти порятунку. Якими ж стежками до нього йдемо?

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 11 липня
        • Святе Письмо з розважанням на 8 липня
        • Святе Письмо з розважанням на 7 липня
          • Оціни

            [ratemypost]