Святе Письмо з розважанням на 16 жовтня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 13 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 7 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 16 жовтня

          Послання Апостола Павла до Колосян 1, 1-2; 7-11.

          1. Павло, Божою волею, апостол Христа Ісуса, та брат Тимотей 2. святим у Колоссах і вірним братам у Христі: благодать вам і мир від Бога, Отця нашого.

          7. Ви навчилися від Епафра, нашого любого товариша по службі, який для вас вірний Христів слуга. 8. Він виявив нам вашу духовну любов.

          9. Тому ми з того дня, коли це почули, не перестаємо за вас молитися та просити, щоб ви дійшли до повного пізнання волі Божої в усякій мудрості та духовнім розумінні, 10. щоб вам жити життям, достойним Господа, і подобатися йому в усьому, приносячи плід у всякому доброму ділі й зростаючи у пізнанні Бога, 11. укріплені всякою силою завдяки його славній потузі, щоб осягнути всяку витривалість і довготерпеливість із радістю.

          Євангеліє від Луки 8, 1-3.

          1. Одного разу проходив Ісус через міста та села, проповідуючи й звіщаючи добру новину про царство Боже. З ним були дванадцять 2. і деякі жінки, що були оздоровлені ним від злих духів і недуг: Марія, звана Магдалина, з якої вийшло сім бісів, 3. Іванна, жінка Хузи, Іродового урядовця, Сусанна та багато інших, що їм помагали зо своїх маєтків.


          Колосян 1, 9: “Не перестаємо за вас молитися та просити, щоб ви дійшли до повного пізнання волі Божої в усякій мудрості та духовнім розумінні”

          Пізнайти, а ще валивіше, з мудрістю прийняти Божу волю, це те, чого часто бракує. Не знаю, як ви, та в мені часто вибухає спротив: чому це склалося саме так, а не як я цього хотіла? Чому дорога, яка повинна була (на моє переконання) привести мене до чогось чи до когось, раптом різко повернулася і результат вийшов абсолютно іншим. Так, буває, що все йде, як очікую. Але ж це точно не завжди.

          Лише згодом, через певний час, складаючи ланцюжок подій, бачу, що це все логічно мене привело туди, де є зараз. І, якщо повернутися назад, подивитися, проаналізувати, то розумію, що зараз дійсно маю найкраще з того, що могло вийти.

          Думаю, найбільша проблема в тому, що не завжди готова віддати своє життя в руки Господа і довіритися на всі сто Його волі.

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 13 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 7 квітня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.