Святе Письмо з розважаннями на 4 липня

Читай також

  • Святе Письмо з розважаннями на 30 вересня
  • Святе Письмо з розважаннями на 1 травня
  • Святе Письмо з розважаннями на 22 лютого
        • Святе Письмо з розважаннями на 4 липня

          Послання Апостола Павла до Римлян 8, 22-27.

          22. Браття, знаємо, що все сотворіння разом понині стогне і разом страждає у тяжких муках.

          23. Не тільки воно, але й ми самі, що маємо первоплід Духа, ми самі в собі стогнемо, очікуючи усиновлення, визволення нашого тіла, бо ми надією спаслися. 24. Надія, яку хто бачить, не надія; бо коли хто що бачить, чого ж тоді надіятись? 25. Якже ми надіємося, чого не бачимо, очікуємо його витривало.

          26. Так само й Дух помагає нам у немочі нашій. Про що бо нам молитися, як слід не знаємо; та сам Дух заступається за нас стогонами не мовними. 27. Той же, хто вивідує серця, знає, яке бажання Духа і що він заступається за святих згідно з Божою волею.

          Євангеліє від Матея 10, 23-31.

          23. Сказав Господь своїм учням: Коли будуть вас переслідувати в тому місті, тікайте в інше. Істинно кажу вам: не встигнете обійти міст ізраїльських, як прийде син чоловічий.

          24. Учень не є понад учителя, ні слуга понад пана свого. 25. Досить для учня, коли стане, як його вчитель, а слуга – як його пан. Коли господаря назвали Велзевулом, то скільки більше – його домашніх.

          26. Тож ви їх не лякайтесь. Нема нічого схованого, що не виявиться; нічого тайного, що не стане знаним. 27. Що вам кажу в темноті, кажіть при світлі; і що чуєте на вухо, звіщайте з покрівель.

          28. Не бійтеся тих, що вбивають тіло, душі ж убити не можуть; бійтесь радше того, хто може погубити душу й тіло в пеклі.

          29. Хіба не за шага продається пара горобців? Проте ні один із них не впаде на землю без волі Отця вашого. 30. У вас все волосся на голові пораховано. 31. Не бійтесь, отже: ви вартніші за багатьох горобців.


          У час, коли складно, коли труднощі забирають сили боротися, коли опускаються руки, особливо слід пам’ятати, як сильно нас любить Бог.

          Бог, який створив нас на свій образ і подобу, який дав абсолютну свободу робити як заманеться, подарував земне життя з його благами, віддав свого Сина на смерть заради спасіння, любить нас незбагненною любов’ю.

          Це гріх всіма способами хоче принизити людину і знищити. Бог не пам’ятає наших гріхів, Він готовий прикладати ліки до наших ран як добрий батько, лиш би ті швидко зажили.

          Якщо сьогодні хоч на хвильку забракне мені сил – згадаю про те, що Божа любов до мене не переминає.

          Читай також

        • Святе Письмо з розважаннями на 30 вересня
        • Святе Письмо з розважаннями на 1 травня
        • Святе Письмо з розважаннями на 22 лютого
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.