Святе Письмо з розважанням на 24 січня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 13 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 7 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 24 січня

          Послання Апостола Павла до Євреїв 13, 17-21.

          17. Браття, слухайтесь ваших наставників і коріться, бо вони пильнують душ ваших і мають з цього звіт дати, щоб вони це робили з радістю, а не зідхаючи, бо це для вас некорисно.

          18. Моліться за нас, бо ми певні, що маємо добру совість, бажаючи у всьому поводитись добре; 19. тим більше ж прошу вас це робити, щоб якнайскорше я міг до вас вернутись.

          20. Бог миру, що возвів із мертвих того, хто кров’ю вічного завіту став великим Пастирем овець, Господа нашого Ісуса, 21. нехай зробить вас здібними виконувати його волю добрими ділами, діючи у вас те, що йому любе через Ісуса Христа, якому слава на віки віків. Амінь.

          Євангеліє від Матея 11, 27-30.

          Сказав Господь своїм учням:.

          27. Все передане мені моїм Отцем, і ніхто не знає Сина, крім Отця, і Отця ніхто не знає, крім Сина, та кому Син схоче відкрити.

          28. Прийдіть до мене всі втомлені й обтяжені, і я облегшу вас. 29. Візьміть моє ярмо на себе й навчіться від мене, бо я лагідний і сумирний серцем, і найдете полегшу душам вашим. 30. Ярмо бо моє любе й тягар мій легкий.


          Матея 11, 27: “Ніхто не знає Сина, крім Отця, і Отця ніхто не знає, крім Сина”

          Пізнати Бога… Багато з нас про це навіть не задумується. Віра, яку нам передають із покоління в покоління з одного боку має міцну основу, та з іншого – не стає глибшою. Віримо здебільшого, бо так нам сказали.

          Інші ж, навпаки, стараються докопатися до глибин і в своїй скрупульозності гублять сутність віри і сутність Бога. Бо… багато що незрозуміло і ще щось нелогічне.

          Пізнати Бога… Це має бути природне бажання кожного. Та кожен має Його знаходити у своєму житті, своїми шляхами. І не настільки важливо, яка теорія ляже в основу цього пізнання, як те, які саме вияви Його присутності зуміємо відчитати і вкорінити.

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 13 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 7 квітня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.