Святе Письмо з розважанням на 28 січня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 13 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 7 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 28 січня

          Послання Апостола Павла до Галатів 5, 22 – 6, 2.

          22. А плід Духа: любов, радість, мир, довготерпіння; лагідність, доброта, вірність, 23. тихість, здержливість. На все це нема закону. 24. Котрі ж Ісус-Христові, розп’яли тіло з його пристрастями та похотями. 25. Коли живемо духом, духом ходімо. 26. Не будьмо суєславні, задиркуваті між собою, завидущі одні одним.

          1. Брати! Коли б хто попав у яку провину, ви, духовні, такого наставляйте духом лагідности; але вважай, щоб і ти не впав у спокусу. 2. Носіте тягарі один одного, і так виконаєте закон Христа.

          Євангеліє від Матея 11, 27-30.

          Сказав Господь своїм учням:.

          27. Все передане мені моїм Отцем, і ніхто не знає Сина, крім Отця, і Отця ніхто не знає, крім Сина, та кому Син схоче відкрити.

          28. Прийдіть до мене всі втомлені й обтяжені, і я облегшу вас. 29. Візьміть моє ярмо на себе й навчіться від мене, бо я лагідний і сумирний серцем, і найдете полегшу душам вашим. 30. Ярмо бо моє любе й тягар мій легкий.


          Галатів 5, 22 – 6, 2: «Носіть тягарі один одного й тим робом виконаєте закон Христа»

          Мабуть, кожен знає, як важливо в складні хвилини мати поруч людей, які можуть підтримати і зрозуміти. Ми не завжди потребуємо фізичної чи матеріальної підтримки, іноді цілком достатньо, щоб хтось нас просто вислухав.

          Та бувають моменти, коли потребуємо того, хто готовий буде розділити з нами наш клопіт, допомогти пройти через випробування. І це справді здане врятувати.

          Та ми не повинні забувати, що також можемо стати для когось рятівним колом. Тому будьмо уважні один до одного, пам’ятаймо Христову заповідь – любити ближнього, як самого себе. Бо лише у взаємній допомозі й підтримці можемо виконати її.

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 14 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 13 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 7 квітня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.