Святе Письмо з розважанням на 16 березня

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 27 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 21 квітня
  • Святе Письмо з розважанням на 20 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 16 березня

          До Римлян послання святого апостола Павла читáння.

          Рим. 115 зач.; 14, 19-26.

          19. Тож стараймося про те, що веде до миру і до обопільного будування. 20. Не руйнуй Божого діла задля їжі. Все чисте, та горе чоловікові, що їжею призводить до упадку. 21. Добре не їсти м’яса і вина не пити, ні того, об що твій брат спіткнувся б. 22. Ту віру, що ти маєш, тримай її для себе перед Богом. Блажен, кому совість не закидає в тому, що рішив робити. 23. Хто ж вагається, коли їсть, уже засуджений, бо не чинить по добрій вірі; все бо, що не по добрій вірі – гріх.

          24. Тому ж, хто може вас утвердити згідно з моїм Євангелієм і з проповідуванням Ісуса Христа, згідно з відкриттям тайни, промовчаної протягом відвічних часів, 25. тепер же об’явленої через писання пророків, за велінням предвічного Бога, і розголошеної для всіх народів, щоб вони корились вірі, 26. — Богові, єдиному мудрому, через Ісуса Христа, слава на віки віків. Амінь.

          Від Матея святого Євангелія читáння.

          Мт. 43 зач. 11, 27-30.

          Сказав Господь своїм учням:.

          27. Все передане мені моїм Отцем, і ніхто не знає Сина, крім Отця, і Отця ніхто не знає, крім Сина, та кому Син схоче відкрити.

          28. Прийдіть до мене всі втомлені й обтяжені, і я облегшу вас. 29. Візьміть моє ярмо на себе й навчіться від мене, бо я лагідний і сумирний серцем, і найдете полегшу душам вашим. 30. Ярмо бо моє любе й тягар мій легкий.


          Матея 11, 28: “Прийдіть до мене всі втомлені й обтяжені, і я облегшу вас”

          Коли щось болить чи тривожить, коли переповнюють переживання чи страхи — йдемо до найрідніших. Вони допомагають нам пережити складні часи, підтримують словом, розумінням та готовністю бути поруч із нами завжди.

          Коли радісно і щастю немає меж, коли хочеться сміятися — йдемо до найрідніших. Вони розділяють з нами ці прекрасні хвилини.

          Впродовж усього життя ми маємо поруч найнадійнішого та найріднішого — Бога. І, незважаючи на те, що не завжди маємо час для Нього, для спілкування-молитви, Він завжди з нами і завжди веде. Бог не дає нікому випробувань понад міру того, що можемо витримати і завжди допомагає пережити всі прикрощі та неприємності. Треба лише навчитися чути і розуміти Його.

          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 27 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 21 квітня
        • Святе Письмо з розважанням на 20 квітня
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.