Ти – безцінний

Інші дописи автора

        Ти – безцінний

        Ліс. Вітер подорожує кронами дерев. Спокій. Тиша.

        Насолоджуєшся звуками природи. Пташиний спів. Серце вчиться у природи.

        Однак життєві турботи стають на заваді. В голові постійно виринає, то одне, то інше. Господь промовляє через своє творіння. Творіння, яке прекрасне, яке росте під пильним оком Творця і нічого не вимагає ні від кого. Просто прославляє свого Творця.
        Вчитися. Так нам потрібно вчитися розпізнавати голос люблячого Батька у всьому, що нас оточує. Він безперервно промовляє до наших сердець.

        Навіть у вирі нашого життя Він не втомлюється закликати нас до призадуми, зупинки, переосмислення свого життя. Для чого ми у цьому світі, куди ми йдемо, що хочемо осягнути?
        Ось маленький грибочок. Роса на його шапці переливається кольорами веселки. Він тягнеться вгору. Навіть він показує в якому напрямку ми повинні рухатися, в напрямку неба.

        Пташки заповнюють простір своїм співом сидячи на гілках дерев і так показують, що і ми покликанні прославляти свого Творця своїм життям.
        Все створіння дихає Богом. Воно відображає невимовну красу Творця і Його безкорисливу Любов до нас. Який же Великий Господь! Прислухаймося до нашого серця і навчімося слухати у ньому голос Христа. Голос, який говорить: “Ти безцінний, я за тебе віддав життя”.

        Ліс. Тиша. Стукіт серця…

         

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)