Хто нас цінує

Інші дописи автора

        Хто нас цінує

        Кожен із нас хоче, щоб все вдавалося. Люди просять про молитву, йдуть на молитви отця-екзорциста. Молитися – це прекрасно, але теж важливо бути там, де нам раді.

        Хочете мати щасливу сім’ю? Візьміть до уваги три аспекти – чи людина відчуває подружнє покликання, як ставиться до вас, чи маєте спільні інтереси та погляди на життя. Навіть коли це добра особа, але якщо людина має психічні установки: “Всі чоловіки/жінки погані”, “Шлюб – обмеження свободи”, то така особа не запропонує вийти заміж, не дасть згоди на одруження.  Навіть коли це хороша людина, але чи сприймає вас як свою дівчину чи свого хлопця; чи поважає вас?  І є такі особи, які хочуть піти в монастир, обрати целібат. А ще важливо у стосунках те, чи маєте спільні інтереси і погляди на життя, якщо бажаєте прожити разом в мирі та любові до старості.

        Хочете мати добру роботу? Не йдіть на стажування до корисливих роботодавців, а шукайте таких, хто офіційно працевлаштовує і стабільно платить, дає соціальний пакет. І ще важливі питання – чи легко доїхати до місця роботи, чи легко знайти спільну мову зі співробітниками, чи доброзичливі клієнти. Чому? Душевний спокій – це найважливіше.

        І Бог нас дуже любить та хоче нам тільки добра. Молитися за свої справи і довіряти Господеві – це прекрасно, але також важливо бути там, де нам раді. І буває, що Бог дає відповідь на молитву: “Шукай тих, хто тебе цінує”.

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 5 / 5. Vote count: 1

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Захоплююсь журналістикою, церковним співом, люблю котів