Кираса святого Патрика (молитва захисту)

Інші дописи автора

        Кираса святого Патрика (молитва захисту)

        Це повна молитва “Лорика святого Патрика”, і це єдина молитва про звільнення, яку я молюся щодня. ЇЇ варто зберегти у нотатках або роздрукувати:

        Сьогодні я прив’язую себе до могутньої сили, закликання Святої Трійці. Я вірю в Троїстість зі сповіданням Єдності у Творці Всесвіту. Сьогодні я прив’язую себе до сили народження Христа з Його хрещенням, до сили Його розп’яття на хресті з Його похованням, до сили Його воскресіння з Його вознесінням, до сили Його приходу на Страшному Суді. Сьогодні я прив’язую себе до сили чинів херувимів, у послуху ангелів, у служінні архангелів, у надії на воскресіння по благодаті, у молитві патріархів, у проповіді апостолів, у вірі сповідників, у невинності пресвятих дів, у справах праведників. Сьогодні я прив’язую себе до сили неба, у світлі сонця, у сяйві снігу, у пишноті вогоню, у швидкості блискавки, у прудкості вітру, у глибині моря, у стійкості Землі, у щільності скелі. Сьогодні я прив’язую себе до Божої сили щоб керувати мною, Божої могутності щоб підтримувати мене, Божої мудрості щоб вести мене, Божого ока щоб дивитися переді мною, Божого вуха щоб слухати мене, Божого Слова щоб говорити зі мною, Божої руки щоб охороняти мене, Божого шляху щоб лежати переді мною, Божого щита щоб захищати мене, Божого війська щоб захистити мене, проти пасток демонів, проти спокуси слабкостей, проти пожадливостей природи, проти кожного, хто бажає мені зла, здалека і поруч, поодинці та в гуртом. Ось я закликав усі Божі сили між собою і будь-якою жорстокою, нещадною силою, яка може наступити проти мого тіла та моєї душі, проти заклинань фальшивих пророків, проти чорних законів язичництва, проти фальшивих законів єретиків, проти ремесла ідолопоклонства, проти заклинань жінок, ковалів та мольфарів, проти будь-якого знання, яке осквернює людські душі. Христе, захисти мене сьогодні, від отрути, від горіння, від утоплення, від смертельних поранень, поки до мене не прийде безліч благодатей! Христос зі мною, Христос переді мною, Христос позаду мене, Христос у мені! Христос нижче мене, Христос наді мною. Христос праворуч мене, Христос ліворуч мене! Христос у ширині, Христос у довжині, Христос у висоті! Христос у серці кожного, хто думає про мене, Христос в устах кожного, хто зі мною говорить, Христос у кожному оці, що бачить мене, Христос у кожному вусі, яке мене чує! Сьогодні я прив’язую себе до могутньої сили, закликання Святої Трійці. Я вірю в Троїстість зі сповіданням Єдності у Творці Всесвіту. Спасіння Господнє, спасіння Господнє, спасіння Христове. Нехай Твоє спасіння, Господи, буде завжди з нами. Амінь.

        Автор: Father David Nix
        Джерело: Padre Peregrino
        Переклад з англійської: Максим Гонтар

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Волонтер Патріаршої Комісії у справах Молоді УГКЦ (Календар ДивенСвіт, Спільноти УГКЦ). Програміст, захоплюється графічним дизайном та перекладом з англійської. З 2011 бере участь у щотижневих зустрічах біблійного кола та займається перекладом біблійних коментарів. Учасник Літньої Біблійної Школи УКУ в 2018 та 2019 роках.