Ми перенесли переривання вагітності і молилися

Читай також

  • Нехай направиться. Перший тиждень Великого посту
  • У час Великого посту ходіть «На глибину» з командою «Школи особистісного зростання»
  • Отець-доктор Іван Гобела: «Великий піст ― час для нашого преображення і Канон Святителя Андрея Критського в цьому нам допоможе»
        • Ми перенесли переривання вагітності і молилися

          У 2000 році, через три місяці після нашого весілля, ми дізналися, що моя дружина вагітна. Як й інші молодята, ми були надзвичайно вражені новиною. У четвер того тижня моя дружина пішла до лікаря. Цей день був для нас найважчим, оскільки він повідомив, що підозрює позаматкову вагітність. Сонограма показала, що це дійсно так. Дитина росла в матковій трубі замість матки. Ми були спустошені новиною. Вирішили піти в іншу клініку і зробити ще одну УЗД, щоб бути впевненими. Друга сонограма виявила те саме. Ми повернулися до лікаря моєї дружини, який повідомив, що вагітність необхідно перервати. Дитина не змогла би вижити, і життя моєї дружини також опинилося під загрозою. Лікар хотів призначити процедуру на понеділок.

          Перш ніж повернутись додому того дня, ми відвідали церкву Богоматері Лурдської у Кесон-Сіті, Філіппіни. Ми дуже наполегливо молилися, сподіваючись, що станеться диво. Під час молитви я помітив у церкві маленьку молитовну брошуру. Це була брошура про падре Піо з молитвами та поклоніннями. Я ніколи раніше не чув про Падре Піо. Я показав брошуру своїй дружині і сказав їй, що ми повинні молитися і шукати заступництва падре Піо. Ми молилися до Падре Піо за безпеку нашого малюка. Ми молилися, щоб дитина рухалася до матки. Я почав відчувати впевненість, що все буде добре. Настав понеділок і ми перенесли процедуру переривання вагітності.

          Я пішов на роботу і поділився нашим скрутним становищем із близькими друзями. Моя хрещена сказала, щоб я поцікавився іншою точкою зору. Ми пішли до лікаря, якого вона нам порекомендувала. Він порадив нам відкласти процедуру на місяць і продовжувати молитися. Після молитовного місяця ми дізналися, що дитина посунулася до матки. Ми отримали відповідь на наші молитви через заступництво Падре Піо! Нашому першому малюкові зараз 9 років. Він дуже добре навчається в школі і є чемним хлопчиком. Його звати Піо! Я дякую Богу за те, що дав нам відчути Його присутність у нашій родині через святого Падре Піо. Сьогодні ми продовжуємо молитися і шукати заступництва за настановою Падре Піо.

          Переклад Марії ГУРАЛЬ

          Читай також

        • Нехай направиться. Перший тиждень Великого посту
        • У час Великого посту ходіть «На глибину» з командою «Школи особистісного зростання»
        • Отець-доктор Іван Гобела: «Великий піст ― час для нашого преображення і Канон Святителя Андрея Критського в цьому нам допоможе»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.