Що заважає вам прийняти Ісуса?

Читай також

  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
        • Що заважає вам прийняти Ісуса?

          Люди не потрапляють до раю після смерті автоматично. Незалежно від того, у що вони вірять, небеса не є їх пунктом призначення за замовчуванням. З вашого боку потрібна цілеспрямована дія, щоб прийняти рішення покласти свою віру на Ісуса Христа. Ісус помер на хресті, був похований і воскрес із мертвих, щоб уберегти нас від пекла. Пекло більш жахливе, ніж може уявити ваш розум, і Бог не хоче, щоб хтось потрапляв туди, але ви самі повинні вибрати своє вічне місце призначення.

          Ісус сказав в Євангелії від Матея 7:13-14, що більшість людей обирають дорогу, що веде до пекла. Ісус сказав, що пекло було приготовлене для диявола та його ангелів. Якщо ви не зробили Бога своїм Батьком через віру в Ісуса Христа, ви йдете за іншим батьком, знаєте ви це чи ні. Ісус сказав фарисеям Йоана 8:44, що їхнім батьком був диявол, бо вони відкинули Його. Саме їхня гордість, зарозумілість і заздрість заважали їм повірити в те, ким Він назвав Себе ― Сина Божого.

          Що заважає вам прийняти Ісуса?

          Це гріховний спосіб життя, від якого ви не бажаєте відмовлятися? Це стосунки, від яких ви глибоко всередині розумієте, що вам потрібно втекти? Це тимчасове задоволення, яке ви отримуєте, гріх, незважаючи на те, що відчуваєте внутрішню порожнечу. Ви переживаєте, що вам доведеться відмовитися від слави чи грошей? Залежно від того, чому ви надаєте перевагу, ви вибираєте собі богів! Це ваші боги?

          Те, що займає перше місце у вашому житті, є вашим кумиром, і це те, чому ви поклоняєтеся. Що б не заважало вам віддати своє життя Богові, це може зрештою привести вас у пекло. Це ваш вибір!

          Можливо, ви думаєте, що, оскільки ви досить хороша людина ― ви уникнете пекла. Ви глибоко помилитеся. Добро не має нічого спільного з тим, хто потрапляє до раю, а хто до пекла. Всі ми старші за вік відповідальності автоматично опиняємося на шляху до пекла, тому що народилися у гріху. Божий стандарт добра ― це досконалість, і ніхто з нас не досягає його. Наш гріх відокремлює нас від Бога. Ми не можемо жити в Його досконалому домі, яким є небеса, якщо з нашим гріхом не буде покінчено, і саме тому Ісус прийшов померти за наш гріх. Тільки пролита кров Ісуса є досить цінною, щоб заплатити за наш гріх.

          Що заважає вам довіритись Ісусу Христу?

          Навіщо грати зі своєю душею? У Євангелії від Марка 8:36-37 Ісус сказав: «Бо яка користь людині здобути світ увесь, а занапастити свою душу?» Що бо людина може дати взаміну за власну душу? Євреям 11:25 говориться, що гріх є тимчасовою розвагою. Це приносить тимчасове насолоду. Однак Числа 32:23 кажуть нам, що наш гріх знайде нас. Інакше кажучи, настане день розплати. Прийде день, коли ви постане перед Всемогутнім Богом і дасте звіт за своє життя. В Ісаї 13:11 Бог сказав: «Я покараю світ за його злобу, безбожників за їхній злочин. Покладу край гордині пишних, принижу бундючних тиранів…»

          Ваші думки, мотиви, відносини та дії будуть оцінені. Ви дійсно хочете, щоб вас судили за кожну вашу думку та мотив? Ісус сказав у Євангелії від Луки 12:3: «Ось чому те, що ви потемки сказали, почується при світлі; і те, що на вухо ви говорили десь по сховках, оголоситься на крівлях».

          Можливо, ви думаєте, що зробили дуже багато поганого, щоб Бог вибачив вас. Не має значення, що ви зробили. Бог простить вас, якщо ви прийдете до Нього з щирим і смиренним серцем. Ви не надто далеко пішли від безмежної любові Бога. У Псалмі 86 (85):5 говориться: «Бо ти, о Господи, добрий і ласкавий, і повний милосердя до всіх, що тебе прикликають». Цей вірш говорить нам, що Божа милість і прощення завжди доступні нам, але ми маємо щось зробити. Ми маємо прийти до Нього.

          Я ріс досить гарною, чистою дитиною. Я ніколи не був причетний до наркотиків, пияцтва чи аморальності. Але яким би чистим не було моє життя, я все ще був на шляху до пекла. Моя добра поведінка не врятувала б мене і не відкрила мені вхід на небеса. Бог каже, що наші добрі справи подібні до брудного одягу в порівнянні з Ним. Я все ще потребував Спасителя, так само як і ви.

          Ще раз питаю, що вас зупиняє?

          Переклад Наталії ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"