Молитва до Духа Святого

Читай також

  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
        • Молитва до Духа Святого

          Царю Небесний, Утішителю, Пораднику, і заступнику мій, я прославляю Тебе. Прославляю Твоє Милосердя по відношенню до мене грішного, і прошу тебе, о Пресвятий Духу помилуй мене, сокруши моє серце і даруй мені свою благодать.

          Духу Святий прийди до мого серця. Духу Пресвятий осяй мене своєю славою, наповни моє серце вогнем своєї святої любові. Духу Святий запали мене полум’ям прощення. Духу Святий запали мене полум’ям любові. Духу Святий просвіти мене і дай мені бачити гріхи мої, даруй благодаті умертвити свої тілесні пристрасті.

          Духу Пресвятий, освяти мене, даруй мені сльози покаяння за гріхи мої. Духу Святий, засвідчи моєму духові, що я є дитина Божа. Духу Святий, засвідчи мені, що я є спадкоємець Божий, даруй впевненість в Любові і Милосерді Отця Небесного до мене грішного. Духу Святий, даруй мені благодаті страждати заради Ісуса, щоб разом з Ним прославитися. Духу Святий, даруй мені одкровення, що ніхто і ніщо не відлучить мене від любові Божої, в Ісусі Христі, Господі нашім. Духу Святий веди мене за собою. Духу Святий, відкрий моєму серцю, що мені даровано від Бога, і даруй благодать зберегти ці дари і помножити їх.

          Духу Пресвятий, веди мене до Господа Ісуса. Духу Святий, покажи мені красоту Ісуса, щоб я закохався в Нього, посвятив все своє життя Йому, і робив добрі справи з любові до Нього. Духу Святий, хрести мене вогнем любові. Духу Святий, освяти мене. Духу Святий, занур мене в ріки Йордану, щоб я отримав одкровення, що я улюблений син Отця Небесного, і з цим одкровенням зміг пройти всі спокуси і випробування, щоб служив своїм ближнім з любові, і осягнув Царство Боже, як Його законний спадкоємець через живу віру в Ісуса Христа. Амінь.

          Джерело

          Читай також

        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.