Мрійте і говоріть про це з Господом

Читай також

  • Отець-доктор Іван Гобела: «Великий піст ― час для нашого преображення і Канон Святителя Андрея Критського в цьому нам допоможе»
  • Три етапи, щоб увійти у Великий Піст
  • А ти сьогодні бачив Бога?
        • Мрійте і говоріть про це з Господом

          Що більше ви духовно підготовлені, то глибше Бог впливатиме на ваш світ. Ось чому варто жити, мріючи, говорити з Богом про свої мрії і дозволити Йому творити мрії у вашому житті.

          Робіть так, як робив Ябец. Він молився і Бог відповів йому. Він був дуже небагатослівний.

          „ Ябец візвав до Бога Ізраїля: “Коли б ти мене благословив та розпросторив мої межі, коли б рука твоя була зо мною й ти оборонив би мене від напасти, щоб я не бідував!” І Бог послав, чого він просив. “ (1 Хр. 4:10)

          Коли необхідно поговорити з Богом про наше життя, мрії і наше майбутнє, просто робіть це, як робив Ябец. Хоча його слова не є простою формулою успіху, вони показують нам, як можемо говорити з Богом про наших мріях.

          Ябец був людиною переконань. Він просив Бога про допомогу для свого майбутнього. У смиренні він не просто сильно і пристрасно молився, але і з великим переконанням. Ябец знав, із Ким йому варто говорити про свої мрії і про своє майбутнє, і знав навіть про те, як говорити з Ним. Взивайте до Бога про свої мрії і своє майбутнє.

           

          Чотири способи говорити з Богом про свої мрії

          1. Боже мій, благослови мене.

          Коли ви просите у Бога благословення на своє життя, то просите Його бути прихильним до вас, благодать і силу. Ви просите Його надприродно втрутитися у ваше життя. Ябец молився гаряче і вам слід робити те ж саме. Подібно до нього, який знав, що потребує Божого благословення, ви, безсумнівно, також знаєте про це. Тому просіть Бога про Його благословення на своє життя, мрії і майбутнє.

           

          1. Господи, розшир мої межі.

          Здавалося б, Ябец бажав більше земель у володіння, але це означало, що його вплив міг стати значущішим. Чиніть подібно до Ябеца, який не міг дозволити сьогоденню або майбутньому бути обмеженими.

          Тому, просіть Бога ширше розкрити двері у ваше сьогодення і майбутнє життя, де ваш вплив міг би бути збільшений і розширений для Його слави. Йдеться не про надмірні володіння, а про віру в те, що Бог хоче з нашою допомогою здійснити більше змін заради Нього. Ми віримо, що у Бога є мета для нашого життя, а також і в те, що Він хоче давати нам мрії про наше майбутнє, які відкриють двері, щоб ми могли здійснити більше змін задля Нього.

           

          1. Боже, нехай Твоя рука буде зі мною.

          Ябец знав, що йому необхідна Божа сила і провід в житті. Ніколи не перепрошуйте, що просите Бога покласти Його руку на ваше життя і мрії, які Він дав для вашого майбутнього. Коли Бог відкриває двері у ваше майбутнє, ви потребуєте Його в більшій мірі.

           

          1. Господи, бережи мене від зла.

          Ябец знав, оскільки Бог благословив його, йому потрібен Божий захист. І не тільки від зла або інших людей, але й від самого себе. Він не хотів, щоб йому заподіяли шкоду, і не хотів заподіювати шкоду іншим. Це великий урок для кожного з нас. Ми повинні щодня просити Бога захищати нас від зла і від нас самих.

           

          Молитва — це міст до вашого майбутнього, яке Бог запланував для вас. Він хоче вкласти в ваше життя мрії, які тільки він може виконати.

          Моліться наполегливо. Зберігайте свої мотиви чистими. Хто знає, що Бог може зробити в вас і через вас? Вірте Богу. Живіть, мріючи.

           

          Переклад Наталії ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Отець-доктор Іван Гобела: «Великий піст ― час для нашого преображення і Канон Святителя Андрея Критського в цьому нам допоможе»
        • Три етапи, щоб увійти у Великий Піст
        • А ти сьогодні бачив Бога?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 5 / 5. Vote count: 1

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"