Запитайте себе про це і зрозумієте, як варто жити далі

Читай також

  • Отець-доктор Іван Гобела: «Великий піст ― час для нашого преображення і Канон Святителя Андрея Критського в цьому нам допоможе»
  • Три етапи, щоб увійти у Великий Піст
  • А ти сьогодні бачив Бога?
        • Запитайте себе про це і зрозумієте, як варто жити далі

          “Чи ви, отже, їсте, чи п’єте, чи щонебудь робите, усе робіть на славу Божу!” (1 Корінтян 10:31)

          Важливо ставити цілі. Але не кожна мета, яку ви можете поставити, є доброю метою, тією, яку Бог благословить.

          Отже, як дізнатися, яку мету Бог благословить? Задайте собі ці питання:

          1. Чи своєю метою я вшаную Бога?

          Яка мета приносить славу Богу? Будь-яка мета, яка спонукає вас довіряти Йому більше, більше сподіватися на Нього, любити Його більше, любити інших людей більше, служити Йому, служити іншим людям, бути менш егоїстичним.

          Біблія говорить нам в 1 Коринтян 10:31: “Чи ви, отже, їсте, чи п’єте, чи щонебудь робите, усе робіть на славу Божу!” (1 Корінтян 10:31). Все можна зробити в повазі до Бога. Можна вшанувати Бога, виконуючи домашні справи. Можна вшанувати Бога, займаючись миттям посуду. Можна вшанувати Бога, якісно виконуючи свою роботу. Якщо ви хочете, щоб ваше життя приносило честь Богу, ставте цілі, які допоможуть вам бути кращою версією себе для Божої слави.

          2. Чи моя мета мотивована любов’ю?

          Бог не буде благословляти мету, мотивовану жадібністю, заздрістю, виною, страхом або гордістю. Але Він шанує мету, яка мотивована бажанням продемонструвати любов до Нього і до інших людей, тому що життя ― для того, щоб навчитися любити.

          Чому важливо ставити цілі, засновані на любові? Тому що якщо ви ставите цілі без любові, то будете ставитися до людей як до проектів. Ви будете ходити по головах, щоб досягти своєї мети. У міру того, як ви піднімаєтеся по сходах успіху, ви зіткнетеся зі своїм чоловіком, членами сім’ї, друзями та іншими людьми. Бог каже: «Ні. Ви все неправильно зрозуміли. Це не про досягнення. Це про стосунки. Мова про те, щоб навчитися любити »

          «Робіть все в любові» (1 Коринтян 16:14). Ваша мета №1 в життя повинна бути в тому, щоб по-справжньому любити свою сім’ю, своїх ближніх, і навіть тих кого важко любити. Це допомагає вам бути ближчими до на Бога, бо Бог є любов.

          Переклад Наталії ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Отець-доктор Іван Гобела: «Великий піст ― час для нашого преображення і Канон Святителя Андрея Критського в цьому нам допоможе»
        • Три етапи, щоб увійти у Великий Піст
        • А ти сьогодні бачив Бога?
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"