Молитва, побудована на вірші Филип’ян 3:10, змінить ваше життя

Читай також

  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
  • У пошуках крихти надії
        • Молитва, побудована на вірші Филип’ян 3:10, змінить ваше життя

          «І як вони послухаються, почнуть йому служити, | то проведуть свої дні у щасті, літа свої в утісі» (Іова 37:11)

          «Якщо» — найкрихітніше слово в Біблії. Чого нам бракує в нашому християнському житті сьогодні? Я зустрічаю багато ображених, зранених і розчарованих християн. І постійно запитую у Бога: «Чому так?».

          І Він постійно повертає мене до Святого Письма: «Народ мій гине через брак знання. Тому, що ти відкинув знання, – то й я тебе відкину від мого священства; забув ти про закон Бога твого, – то й я твоїх синів забуду» (Осія 4: 6).

          «Через брак знання»! Це горить у моєму серці. Слово Боже — це духовна книга, написана Духом для духовних створінь. Ми повинні зрозуміти, як, будучи новим творінням у Христі Ісусі, жити в проклятому гріхом світі. Звернення до Бога дає нам можливість бачити і розуміти Царство Боже.

          У своєму повсякденні ми настільки зайняті, що штормові хмари світу накривають нас і блокують наше бачення. Глибоко всередині знаємо про присутність Божу, але Він здавався таким далеким. І ось, один день це сталося. Я почула голос Бога! Читаючи Псалом 23: 1, 4: «Господь – мій пастир: Нічого мені не бракуватиме… Навіть коли б ходив я долиною темряви, – я не боюся лиха, бо ти зо мною. Жезло твоє й палиця твоя -вони дають мені підтримку».

          Як і багато людей, я читала і чула ці вірші багато разів. Але в цей день я відчула, що Бог говорить: «Це Моє обіцянку тобі. Ти живеш згідно з ним? ». Коли я розмірковувала над цими словами від Господа, Він почав відкривати мені цей псалом Давида, який свідчить про життя без страху і тривог.

          Псалом 23 — це не просто красиві слова, але точний опис того способу життя, який доступний для Божої дитини. В той день я прийняла рішення, що хочу такого життя, і я була готова заглибитися для його досягнення. Я почала вивчати Боже Слово, просячи Духа Святого відкрити мені добро Боже. Я почала взивати від усього свого серця: «Господи, я хочу пізнати Тебе і силу Твого воскресіння».

          «Щоб спізнати його й силу його воскресіння і участь в його муках, уподібнюючись йому у смерті» (Филип’ян 3:10).

          Продовжуючи вивчати Слово Боже, шукаючи Господа, щоб пізнати Його краще, одкровення почали відкривати очі мого розуміння. Я зрозуміла, що я — дитя Бога, і у мене є роль у кожному з Його обітниць. І мені потрібно створити умови, в яких я могла би почути Його голос.

          Я дванадцять років жила в Шотландії – там багато овець. Ми з чоловіком дуже любили подорожувати по окрузі. Багато разів нам доводилося зупинятися, щоб пропустити овець на дорозі. І була одна річ, яку ми помітили: вівці повністю довіряли пастуху.

          Те ж саме істинно і для дитя Божого. В Йоана 10:4 написано: «А коли виведе всіх своїх овець, то йде поперед них, і вівці слідують за ним, бо голос його знають».

          Я зрозуміла, що слухняність Богу приходить через прихильність Його Слову. У Якова 4:7 написано: «Коріться, отже, Богові, противтеся дияволові, і він утече від вас». Я звикла чути від людей ці слова: «спротивляйтесь дияволові, то й утече він від вас», і в розпачі, одного разу, я намагалася зрозуміти: «Як же мені це зробити?». Але люди, з якими я тоді була, не знали, що мені на це відповісти. І ось одного разу, я сама прочитала цей вірш: «Тож підкоріться Богові та спротивляйтесь дияволові, то й утече він від вас ».

          Я повинна підкоритися Богу! Для кожного обіцянки є умова. Якщо ти зробиш – Я зроблю. Єдиний спосіб зростати в повноті довіри Богу як Доброму пастирю своєму житті і стати учасником цього – бути відданим Слову Божому. У Притчах написано, що Слово Боже – життя для того, хто знайшов його, і здоров’я для всього тіла його (Приповідки 4: 20-23).

          Голод, згідно зі Словом Божим, приходить від читання Біблії. Коли ви вступите в річку життя, то побачите, що одкровення народжує одкровення. Скуштуйте і побачите, який добрий Господь. Живіть за 22-м псалмом і ходите в слухняності, і ваші дні будуть наповнені процвітанням духу, душі і тіла, і ваші роки будуть вам в задоволення.

          Переклад Наталії ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • У пошуках крихти надії
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"

              Коментарі

              • Чудова стаття, тільки Псалом 23 а не 22
                Стосовно частини в котрій автор описує про боротьбу після якої ворог має втекти, таке враження що хтось зааписа, те що я розказував, мені точно так само свого часу Бог відкрив відповідь на це питання промовивши в серці ану візьми і прочитай цей уривок. Хвала Всевишньому!