Війні теж буде кінець. Бог накреслить цю межу

Читай також

  • Святе Письмо з розважанням на 24 березня
  • Святе Письмо з розважанням на 23 березня
  • Нехай направиться. Перший тиждень Великого посту
        • Війні теж буде кінець. Бог накреслить цю межу

          Пропонуємо думки о. Луки Михайловича про найважливіше для нашого сьогодення.

          Друзі, хотів поділитися з Вами декількома міркуваннями, які витікають зі спостережень і загальних настроїв серед українців.

          1) Дуже помітно, що у нас добряче підсідаюють «акумулятори». Ми виснажилися морально, психологічно, фізично. Це відбивається на нашому загальному стані. До серця стукає безнадія. Це щось, що може бути найгірше. Я усвідомлюю, що сили людини не безрозмірні, але перемагає той, хто витриває до кінця.

          2) Щораз частіше помічаю як окремі особи кажуть «ну ми от скільки молимось і ніякого результату». Я Вас у відповідь запитаю: «Ви це серйозно?». Друзі, зрозумійте, за усіма законами військової справи нас уже мало б не бути, як країни. Багатьох важливих людей в Україні просто не мало б бути фізично. Але ми є. І ми будемо! Ворог не взяв жодного стратегічно важливого міста. Ми зберегли Київ і багато важливих міст. Наші військові демонструють справжні чудеса звитяги. Місцями у нас є виразні успіхи на фронті. Навколо нас об’єднався увесь світ. Ви справді вірите, що все, що ми робимо не дає результату? А може ми просто не до кінця усвідомлюємо, що могло би бути?

          3) Хочу звернутися до тих, що закрили свої анкети. Не думаю, що це варто робити. Без образ. Маємо навпаки проявити мужність і не боятися. Ворог любить як ми боїмося, як ховаємось, коли нас ніби немає. Остаточно це і є його остаточна ціль, щоб нас не було.

          4) Друзі, зрозуміймо у всьому є межа. Війні теж буде кінець. Бог накреслить цю межу. Не путін, ні світові лідери. Згадайте початок війни – в Україну ніхто не вірив. Але ми молилися, єдналися, трудилися. А найголовніше у нас вірив Бог і ми самі.

          5) Духовна сила є нездоланною. Її неможливо якось довести, прописати в фактичних даних чи офіційних зведеннях дня, але вона дуже реальна. Ми щоденно наближаємо нашу перемогу. Вона станеться можливо так, як ніхто не сподівається. Пригадайте різні складні обставини у вашому житті, коли ви вважали, що ніби кінець усьому, коли у вас ніхто не вірив, коли усі полишили, але не Бог. Він завжди вірний.

          6) Будучи сильними, маємо теж ще підбадьорювати інших. Зараз не маємо права скиглити, шукати винних, сваритися через політиків, сіяти зневіру. То все уділ слабаків. Це все краде у нас силу. А вона нам потрібна. Не даймо себе примітивно розводити!

          7) Ми сильні не прокльонами, а силою любові. Любов це енергія життя. Ми сильні, коли любимо, коли знаємо де є джерело любові. Коли п’ємо з цього джерела. Любити – це не означає не помічати зла або мати позитивні емоції до бузувірів. Ні! Божа любов – це свідомий вибір самим не ставати звірами, вірити до кінця у Божу силу. Сіяти благословення там, де є прокляття. Ось чим ми є сильні.

          Нехай Божа мудрість і кріпость не відступить від нас при будь-яких обставинах!
          З Богом і Його Пречистою Матір’ю переможемо!

          о. Лука Михайлович


          Читай також

        • Святе Письмо з розважанням на 24 березня
        • Святе Письмо з розважанням на 23 березня
        • Нехай направиться. Перший тиждень Великого посту
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 5 / 5. Vote count: 1

            No votes so far! Be the first to rate this post.