Брати-українці, зімкнімо наші чисельні ряди, пригорнімось у молитві до Христа

Читай також

  • Відбулися IV дні формування для молоді
  • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
  • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
        • Брати-українці, зімкнімо наші чисельні ряди, пригорнімось у молитві до Христа

          Нещодавно ми знову активніше почали об’єднуватись у молитві за наших воїнів. Знаю і розумію, що ми і не припиняли її впродовж усього часу, та все ж, коли ми єднаємось разом, то сила Божої дії неймовірно зростає. У ці дні отримав від Вас декілька дуже теплих свідчень про нашу єдність у молитві та в Дусі. Чудово розумію ваші пережиття, бо у сам їх досвідчую і щиро Вам вдячний за них.

          Коли ми єднаємося у молитві за Україну, за наших воїнів, сам Бог приходить до нас і стає змістом наших благань. Долаємо умовні бар’єри простору і часу, поділів, людських обмежень і надбудов. Молитва робить очевидну різниця. Людське сильне додається слабким Божим. Часто це виходить далі за рамки будь-яких експертних розрахунків, стратегій, але байдуже, мені йдеться цілком про інше. Коли молимось спільно, то вже перемагаємо. Бо в Бозі є тільки перемога. Бо правда переможна і Бог перемагає у правді, а ми молячись спільно просто виводимо цю перемогу на яв. Для мене особисто ці речі не є предметом віри. Я просто це добре знаю і тому можу хіба запевнити вас у цьому.

          У молитві сила Христа проявляється очевидно, бо у нашому народі є багато світлих, добрих і вірних людей. Це не предмет якогось вихваляння, просто це бачу, відчуваю і стверджую як факт.

          Отож, любі братове-українці, зімкнімо наші чисельні ряди, пригорнімось у молитві до Христа міцніше, відчуймо стукіт наших сердець, що пульсують в унісон з Христом-Переможцем і мужньо триваймо у соборній ході до нашого торжества гідності, свободи і правди!

          Отець Лука МИХАЙЛОВИЧ

          Читай також

        • Відбулися IV дні формування для молоді
        • Чи можна з позиції Церкви вважати тих, хто загинув за Україну, новомучениками?
        • Школа міжконфесійного діалогу «Зцілення ран війни: спільне завдання українських Церков»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.