Зодягнутися у Христа?

Інші дописи автора

        Зодягнутися у Христа?

        Усі знаємо, що ми є хрещені! Але, чи ми це усвідомлюємо, переживаємо, свідчимо? Під час Хрещення співаємо: “Ви, що в Христа хрестилися у Христа зодягнулися”.
        Кожен з нас є вибагливий до одягу, кожен має свій смак. Вибираючи одяг завжди вибираємо відповідний розмір, фасон, колір. Коли ж купуємо і одягаємо, то на серці радість, більшість звертає увагу, розпитує де купили, скільки дали. Ми відчуваємо себе оновленими.
        Зодягнутися у Христа – це уввійти в Його життя, окутатися Його Любов’ю. Його одяг безкоштовний, найкращий, найцінніший.
        Зодягнутися – це відчувати Його присутність у нашому житті. Щоб перевірити чи є Він присутній у нашому житті, потрібно заглянути у дзеркало нашої душі. Адже Він є Любов, Радість, Мир.
        Буває так в житті, що коли в нас все добре, то ми тримаємо Христа у нашому гардеробі і забуваємо про Нього. Однак, коли настають скрутні часи, то згадуємо про Нього. Використали і відклали.
        Правдивий християнин ніколи не знімає Одягу, він стає другим Христом. Як говорить апостол Павло: “Живу вже не я, а Христос у мені”.
        Кожного ранку як відкриваємо очі, то вдіваймося у Христа через нашу молитву і не біймося свідчити про Нього своїм життям. Його одяг завжди в моді, Його одяг не забруднюється, Його одяг не зношується і не вицвітає, бо Христос за словами апостола Петра: “Вчора, сьогодні, завтра той самий навіки”. А Любов Його вічна.

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора

            Намагаюся бути Божою дитиною)