Бути модним легко: носи добрі футболки і твори добро

Читай також

  • Блаженніший Любомир Гузар невдовзі може стати святим. Глава УГКЦ розпочав беатифікаційний процес
  • Зустріч-дискусія «Спогади Любомира Гузара»
  • Пресслужба Львівської Архиєпархії спільно з Львівською духовною семінарією Святого Духа презентували аудіокнигу Любомира Гузара «Думки у спадок»
        • Бути модним легко: носи добрі футболки і твори добро

          Відгадайте, як твориться стиль? Крок за кроком, виловлюючи різні враження від зробленого, цікавлячись вподобаннями та думками, шукаючи саме той вигляд і саме такий формат, що викликатиме бажання — і я це хочу, і мені це пасуватиме, це точнісінько відповідає моїм відчуттям.

          Лише кілька днів минуло відтоді як „Крамниця ДивенСвіт“ Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ привідкрила завісу і показала нову серію футболок із цитатами Блаженнішого Любомира Гузара, а вже — розпочався шалений ажіотаж: багато-хто хоче бути причетним до популяризації цінностей, які заповів Патріарх — „Замало бути добрим — треба чинити добро“, „Свобода — це можливість робити добро“, „Еліта — це люди, які вміють дивитися далеко вперед“, „Бути вільним — означає бути відповідальним“ та інші й у модному дизайні та кольорах на різний смак.

          — Розпочинаючи проект „Крамниця ДивенСвіт“, ми передовсім хотіли у новий спосіб популяризувати наші цінності. раніше всілякі футболки ми друкували для учасників різних прощ, фестивалів. Згодом побачили, що отримати щось таке цікаве хотіли й інші, тож вирішили, — а чому б не робити таку сувенірну продукцію. Крім того, це соціальне підприємництво, яке дає можливість підтримувати молодіжні соціальні проекти, які реалізовують у Патріаршій комісії у справах молоді УГКЦ, — розповіла керівник проекту „Крамниця ДивенСвіт“ Тетяна Новолодська.

          В „Крамниці ДивенСвіт“ було вже чимало цікавих серій — з ликом молодого та зрілого Андрея Шептицького, проектів — „Хтось не зробить“, „ДивенСвіт“, до фестивалю „Вітер на-Дії“, „Світовий день молоді“ та інші. Робили також різні горнятка, еко-торбинки і навіть спеціальні капелюхи, щоб українських паломників було видно здалеку на різних прощах.

          — Цього року — рік Йосифа Сліпого. Тож маємо футболки з найвідомішим закликом Патріарха — „Великого бажайте“. Та згадуємо також і Блаженного Любомира Гузара. А його фрази не мають кордонів — ані вікових, ані соціальних — вони достукуються до сердець. Коли ми зробили перші варіанти, то отримали багато добрих відгуків і замовлень. Наша мета — популяризувати просвітництво серед молоді. Хочемо запропонувати те, що буде модне і цікаве кожному, що одягне і священик, і вісімнадцятирічна молодь. Надалі розвиватимемо цю серію, а також маємо вже чимало ідей для інших. Радо йдемо на співпрацю та готові дослухатися до конструктивних думок та ідей, — додала пані Тетяна.

          Замовити чи придбати футболки з нової серії можна тут: „Крамниця ДивенСвіт“

          Наталія ПАВЛИШИН

           

          Читай також

        • Блаженніший Любомир Гузар невдовзі може стати святим. Глава УГКЦ розпочав беатифікаційний процес
        • Зустріч-дискусія «Спогади Любомира Гузара»
        • Пресслужба Львівської Архиєпархії спільно з Львівською духовною семінарією Святого Духа презентували аудіокнигу Любомира Гузара «Думки у спадок»
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"