Відповідальні за молодь в УГКЦ поділилися напрацюваннями та обговорили спільні плани на найближчий час

Читай також

  • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
  • Відбулися IV дні формування для молоді
  • Запрошуємо молодь до участі в 10-му ювілейному майстер-класі Школи англомовних християнських аніматорів
        • Відповідальні за молодь в УГКЦ поділилися напрацюваннями та обговорили спільні плани на найближчий час

          5 квітня в онлайн-форматі зібралися відповідальні за молодь в УГКЦ, щоб поділитися напрацюваннями та спланувати участь у нових проєктах.

          Такі зустрічі завжди розпочинаються і завершуються спільною молитвою. Так і цього разу, організатор наради заступник голови Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ отець Роман Демуш запропонував передовсім помолитися за здоров’я усіх, хто в цей час бореться зі COVID і потребує духовної підтримки.

          Серед іншого, отець Роман наголосив на важливості молоді долучитися до однієї з наймасштабніших подій нашої Церкви ― фестивалю «Вітер На-Дії», який планують провести у вересні цього року. Швидше за все захід відбудеться у змішаному форматі, тож важливо, щоб на своїх парафіях священники разом із молодіжними спільнотами допомогли організувати низку заходів, які відбуватимуться в межах фестивалю.

          Секретар Патріаршої комісії у справах молоді Орест Гевак поділився планами щодо організації зустрічі представників молодіжних душпастирств УГКЦ та РКЦ ― «Добрі християни і чесні громадяни», яка проходитиме в Києві.

          Цікавим і корисним було ділення напрацюваннями відповідальних за молодь із різних єпархій. Зокрема, отець Руслан Марцішак із Польщі розповів про важливу для їхньої молоді ініціативу ― щоденні відео-розважання над Святим Письмом.

          Отець Ростислав Муховський із Донецького екзархату УГКЦ також поділився досвідом обговорення віршів із Біблії з молоддю після спільного перегляду фільмів.

          Про важливість спільнодії наголосила також представниця молоді з Франції, члени «Обнови» та новообраний голова Молодіжної комісії Львівської архиєпархії отець Володимир Битюга. Тож наступна зустріч буде присвячена ретельнішому плануванню спільних заходів, щоб об’єднати молодь всієї УГКЦ.

           

          Читай також

        • Українська молодь URBI ET ORBI голосить правду про страждання нашого народу
        • Відбулися IV дні формування для молоді
        • Запрошуємо молодь до участі в 10-му ювілейному майстер-класі Школи англомовних християнських аніматорів
          • Оціни

            How useful was this post?

            Click on a star to rate it!

            Average rating 0 / 5. Vote count: 0

            No votes so far! Be the first to rate this post.

               

              Про автора

              Журналіст "ДивенСвіт"